Nucleus 101 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Lep lonac, bas onako fino oblikovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan SF je ustwari SERBIAN FIGHTER! To ti je kada neko u zemlji Srbiji okine sa motora, sakrije plastike, skine instr.tablu i stawi NOWI kineski far. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije slucajno taj motor na prodaju? Meni bi pasovalo nesto tako za preradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nije slucajno taj motor na prodaju? Meni bi pasovalo nesto tako za preradu... Bio, nudio mi ga za 1200 evrita, ali se predomislio pa izdvojio za početek skromnih 500 evrita u ratama, da ga napravim da bar liči i radi ??? ??? ??? ??? ???nisam baš siguran da će tu biti kraj ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...