malitomic 1733 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam neki motor iz uvoza za koji ne znam ni kakav je, ni da li će mi odgovarati Normalno da brže bolje treba oglasiti ovaj sadasnji kome nista ne fali Tako da, na prodaju je, Bmw F 650 Gs iz 2005.god. trenutna kilometara 35600. Uvezen zimus iz CH sa 33hkm. Odlican, pouzdan, ekonomičan, vodi se na 25kw. Evo link ka oglasu a I koja slika priđe KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor. Novog vlasnika lepo da sluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Jul 10, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ga je moj bratić. Idem danas u BG da ga vidim. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Guliver je napisao: Uzeo ga je moj bratić. Idem danas u BG da ga vidim. Rece Darko da u porodici ima dosta ljubitelja motora, tako da je je otisao u prave ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @malitomicsta si ti pazario Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bmw f 800 st, trenutno ga servisiram pa cu otvoriti i temu o tome. Trebaće mi pomoć itekako 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...