kilimandzaro 38 Napisano Jul 3, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Na Novom Beogradu kod opstine izgubljen kofer sa BMW 650 scarver. Drugaru spao kofer nije ni primetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7785 Napisano Jul 3, 2022 Drug član, 3207 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ih, ništa novo. Meni spao kofer 2 puta, sa dva različita motora. Zato ih i mrzim iz dna duše i nikad više! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7812 Napisano Jul 3, 2022 Drug član, 2981 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako to spadne kofer, moj je neke šlj marke i vozio sam po dzombama gdje sam prvo kontrolisao bubreg da nisam izgubio, a kofer je tu.Kolega mi takodje dobar kofer izgubio i to po asvaltu, pa sumnjam da se to mozda ne zakaci dobro.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Jul 3, 2022 Zainteresovan, 505 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Desava se, meni se dva puta desilo ka Kappa K37 i onim stafovima koji se dobiju uz njega. Posle ucvrstio sam sa dodatim ojacanjima i nikad vise problem ni sa vecim koferima. Dakle samo dobro usrafiti, kad mislis da je dovoljno onda jos malo pojacaj. Nadam se da ce kolega brzo pronaci svoj koferSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...