acim 765 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na raspolaganju su 2T modeli sa 125, 200, 250 i 290 kubika, kao i 4T od 250 i 300 kubika. Ako još uvek niste prežalili avanture na BMX biciklu, evo nove prilike ;D Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dje ovde rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije BMX nego TRIAL_bike , a pored Bete, postoji i Montesa a mislim da još par firmi rade avakve motorcikle za pentranje po vrletima. Inače agregati su napravljni tako da imaju relativno malo konja ali zato ogroman obrtni moment i malu masu. U ram-rezervoar motorcikla staje jedva par litara goriva, što je sasvim dovoljno dok ne padneš u provaliju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan I slike su od 2 razlicita modela, jedan je 2 a jedan je 4t ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije BMX nego TRIAL_bike Naravno da je tako, ali je termin BMX ljudima svakako razumljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan postoje i yamaha tricker modeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6082 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio mali, bio sam glavni u kraju jer sam imao trkacki desetobrzinac i ponija. Kad se pojavio prvi BMX, bio sam mator za to i dan-danas me dusa boli zbog toga, mada sam i na ovim bajsevima /za to vreme/ cuda pravio. Trial je vise od BMX ludorija, najpre bih ga uporedio sa baletom /u malo prljavijem okruzenju :)/ ali ono sto ti ljudi rade, samo podstice zelju u meni da ga se dokopam i da pocnem da, ovako matoriji i mnooooogo tezi /deblji/ pokusam da izvedem bar stoti deo onog sto ljudi rade. Zao mi je samo sto je takav motor cist luksuz /hobi/ za koji nemam love, a i oni su lepo skupi, ali definitivno, kad me strefi ona 7. ima da pazarim nesto ovako, samo za po dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji ne znaju sta je i/ili cemu sluzi... http://www.youtube.com/watch?v=hjkfbO-UpRI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan kako ruzno i retardirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...nisam bas shvatio komentar (a ne bih da ga komentarisem, jer bih imao svasta da kazem...), ali poenta ovog motora nije sepurenje i prikazivanje...ovo je radni motor usko specijalizovanog podrucja primene, i nudi ono sto nijedan drugi ne moze...jeste bre vi nekad gledali na Eurosportu npr. majstore kao sto je Adam Raga? Nije poenta ovog motora da bude lep, kome to nije jasno preporucujem da pogleda sledeci klip: http://www.youtube.com/watch?v=ZWh0V0ZLbh0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 11, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si mađioničari na motorima Svaka im čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 11, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se neko setio da chachne jednu veoma interesantnu temu a to su trial mashine ,kakva se chuda mogu sa tim praviti jbte ljudi skakucu sa njim kao balerine i definitivno BETA je jedan od vodecih proizvodjacha mada ja sam malo istrazivao masine su uglavnom iz japana Suzuki mada zabari daju zavrsnu rech!! Kochnice su marke GRIMECA kod nas mozda manje poznat Italijanski brend ... koristi ih Malaguti (mislim i Huskvarna) i da ne duzim prichu blesavi bajkovi ali za eksperte ...a to kod nas.... nikad. Ja doduse vozim Betu ali to je motoric revijalnog tipa. ;Dal eto da se pohvalim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...to tvoje lici na masinu od Suzuki DR-a...koliko kubika? U ovoj klasi mozda prvi proizvodjac Gas-Gas... Inace, Gilera je nosila Grimeca kocnice...mislim da je cak i tomos BT50 imao te (ili neku njihovu licencnu proizvodnju...)... BTW...da se ne udaljavamo od teme... ja cu ovo voziti kad-tad :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 11, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...to tvoje lici na masinu od Suzuki DR-a...koliko kubika? U ovoj klasi mozda prvi proizvodjac Gas-Gas... Inace, Gilera je nosila Grimeca kocnice...mislim da je cak i tomos BT50 imao te (ili neku njihovu licencnu proizvodnju...)... BTW...da se ne udaljavamo od teme... ja cu ovo voziti kad-tad :D da 350 kubika dobro si je prepoznao u pitanju je szuki dr350okrili firmu laznim deklima a kad odshrafish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 11, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Omladinsko prvenstvo Nemačke 2006: Evo još jednog dobro videa: http://www.youtube.com/watch?v=qd4zta30zNw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...