z7 4 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih napocetku teme da ima dosta toga da se pise o dvnestodnevnom putovanju.Prelepo iskustvo, jako dobro raspolozeni ljudi za komunikaciju i mnogo km.dobrog i cistog asfalta i kulture u saobracaju sto Srbiji zajsta hvali jbg.BALKAN.Ja i moja dva drug smo inace iz Bora i ove godine smo bili na Grobnik skoro cetri dana gde smo odgledeali ADRIA CUP gde je ucestvovao nas Milos Milovanovic u Super bajku,tokom ta cetri dana bilo je pregrst trkackog programa i treninga.Kastav je mesto gde smo spavali i koje je udaljeno tridesetak km. od Grobnika tako da smo se svakodnevno pa i po dva put vracali u Kastv i probijali kroz strasne guzve ponavljam kultura u voznji i neverovatna tolerancija policajaca prema bajkerima ja imam licnog iskustva u tome ovde bih me strpali u zatvor i oduzeli motor ali otom potom prisacu i o tome.Nakon zavrsenih trka tacnije bijo je ponedeljak karenuli smo do duse malo kasnije oko17h. niz prelepu obalu Dalmacije gde je bio plan da odemo na Pag ,ogromno polu ostrvo na jadranu sa vecim gradom koji se zove Novaja.Na trjekt koji je vozio na Pag stigli smo oko pola deset tako da smo vec u petnaest do deset bili na putu ka Pagu.Preporuka ljudi iz Rjeke momka iz Kastava ,Darijana da se obavezno svrati na Pag i provede noc na Zrcu,tako da smo tamo bili dva dana u jednom kamp odmaralistu koji je kao mali gradic ne bas tako jeftin ali ok.a nocni zivot je prica za sebe treba videti verujte ljudi koji su bili na Ibici porede je sa Zrcom,ja nikada nism bio tamo ali Pag je ok.Ali ima jos da se gilja do kuce pa sledecih 300km. se zavrsilo u kampu u Omisu gde mo prespavali odmorili kupali itd.prosli pored vecih znacajnih gradova npr.Zadar,Split ,Sibenik,Makarska,Trogir,Vodice itd.sve je lepo uredjeno nema sta.Tog dana kda smo krenuli iz Omisa plan je bio da svratimo u srednjovekovnu bastinu Dubrovnik,ogromni mostFranjo Tudjmana spoja Dubrovnik,jedan lep istorijski grad danas jako urban pun turist i ogromnih brodova koji stalno pristizu.Polako se blizi usumrak i nas polazak ka Budvi,na granici smo se zadrzali 20-ak min.mrak je uveliko pao pa smo se smestili u jedno malo mestasce 4km.od Herceg-Novog ,Zelenika.Ujutru samo krenuli i kaficu popili u Kotoru a zatim bi nastavili ka Budvi nasli smestaj kod jednog bajkera i tu ostali puna dva dana ima i tu dosta toga opisati, putevi su rizicni ljudi jos vise tako da samo se poprilicno umorili i smorili kroz kanjon Morace gde je priroda fsacinantna a vozaci braca crnogorci nemam reci..........................neverujem da cu skoro u C.Goru barem ja.Od Budve do Bora ima 600km. tako da smo to prevalili u jednom danu sa odmorom na Zlatiboru i Kragujevcu i pun GASSSSS auto putem do Paracina,a onda jos brze do Bora nas reon za peglanje,a prtljag koji smo poneili je prica za sebe i slike govore kako smo prevalili 2900km.Sve sto vas detaljnije bude zanimalo pisite,odgovoricu jer nism stvarno sve mogao da napisem ima dost toga,mogu reci ljudi putujte gde god to je najvece bogatsvo samo pametno.......................................................ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!motori GSX-R 750,Z 750,YAMAHA R1.Darko,Zeljko,Milos, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ???Dragi moj prijatelju (nepoznati), pa sta ovo bi ???............Citam tvoj tekst...........i, iskren da budem ........zabole me glava. Daj, molim te neki novi red, neki razmak, neki pasus........... Ne bi bilo na odmet i neka fotografija. Da li si ti procitao tekst koji si napisao ? pravopisnih gresaka ima "milion"..........nisam ni ja neki superpismen sa pedeset diploma literarnog tipa ali prijatelju...........ovo je bilo previse. Nemoj mi zameriti na iskrenosti, zelim ti puno lepih voznji i da nam preneses sva tvoja iskustva i putovanja, ali molim te "nabiberi tekst kako valja". Pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Decembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a i slike druže da postaviš, pošto si ih već pomenuo Samo jedna ispravka u geografiji: sve južno od Save je Balkan, mislim na Balkansko poluostrvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ...a i slike druže da postaviš, pošto si ih već pomenuo Samo jedna ispravka u geografiji: sve južno od Save je Balkan, mislim na Balkansko poluostrvo... nemoj sad...to su sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je lepa i razne stvari koje si spomenuo, u provod ne sumnjam, ali daj bre neku fotku pa da se stvarno uzivimo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam sebi slobodu (nadam se da mi neces zametiti "z7"), da uoblicim tekst. Na ovaj nacin mislim da malo pomognem nasem mladom drugaru iz Bora i da nas u svojim sledecim putopisima obraduje sa nekoliko fotografija Rekao bih na pocetku teme da ima dosta toga da se pise o dvanestodnevnom putovanju. Prelepo iskustvo, jako dobro raspolozeni ljudi za komunikaciju i mnogo km, dobrog i cistog asfalta i kulture u saobracaju sto Srbiji zajsta nedostaje.... jbg.BALKAN. Moja dva druga i ja smo inace iz Bora i ove godine smo bili na Grobniku skoro cetiri dana gde smo odgledali ADRIA CUP. Ucestvovao je i nas takmicar Milos Milovanovic u Superbajku, tokom cetiri dana bilo je pregrst trkackog programa i treninga. Kastav je mesto gde smo spavali i koje je udaljeno tridesetak km od Grobnika tako da smo se svakodnevno i po dva put vracali u Kastav i probijali kroz strasne guzve, ponavljam kultura u voznji i neverovatna tolerancija policajaca prema bajkerima. Ja imam licnog iskustva u tome, ovde bi me strpali u zatvor i oduzeli motor- prisacu i o tome. Nakon zavrsenih trka, u ponedeljak krenuli smo malo kasnije oko17:00 niz prelepu obalu Dalmacije gde je bio plan da odemo na Pag, ogromno poluostrvo na Jadranu sa vecim gradom koji se zove Novaja. Na trajekt koji je vozio za Pag stigli smo oko pola deset, tako da smo vec u petnaest do deset bili na putu ka Pagu. Preporuka ljudi iz Rjeke (momka iz Kastava Darijana) da se obavezno svrati na Pag i provede noc na Zrcu, tako da smo tamo bili dva dana u jednom kamp odmaralistu koji je kao mali gradic, ne bas tako jeftin ali OK. Nocni zivot je prica za sebe. Treba videti - verujte da ljudi koji su bili na Ibici porede je sa Zrcom. Ja nikada nisam bio na Ibici i Pag je sasvim OK. Ali ima jos da se gilja do kuce.......... pa sledecih 300km voznje koje se zavrsilo u kampu u Omisu. Tu smo prespavali, odmorili se, kupali se itd........ Put nas dalje vodi pored gradova Zadar,Split, Sibenik, Makarska, Trogir, Vodice ........sve je lepo uredjeno nema sta. Tog dana kada smo krenuli iz Omisa plan je bio da svratimo u srednjovekovni Dubrovnik, ogromni most "Franjo Tudjman" spaja Dubrovnik. Jedan lep istorijski grad danas jako urban, pun turista i ogromnih brodova koji stalno pristizu. Polako se blizi usumrak i nastavak puta ka Budvi. Na granici smo se zadrzali 20-ak min., mrak je uveliko pao pa smo se smestili u jedno malo mestasce 4 km od Herceg-Novog - Zelenika. Ujutru smo krenuli i kaficu popili u Kotoru a zatim nastavili ka Budvi, nasli smestaj kod jednog bajkera i tu ostali puna dva dana. Ima i tu dosta toga za opisati - putevi su rizicni, ljudi jos vise, tako da samo se poprilicno umorili i smorili kroz kanjon Morace gde je priroda fsacinantna a vozaci - braca crnogorci nemam reci..........................neverujem da cu skoro ici u C.Goru. Od Budve do Bora ima 600 km tako da smo to prevalili u jednom danu sa odmorom na Zlatiboru i Kragujevcu i pun GASSSSS auto putem do Paracina, zatim jos brze do Bora - nas reon za peglanje. Prtljag koji smo poneili je prica za sebe, slike govore kako smo prevalili 2900km. Svi detalji koji vas budu zanimali - pisite.............odgovoricu jer nisam stvarno sve mogao da napisem, ima dosta toga,mogu reci "ljudi putujte gde god, to je najvece bogatsvo samo pametnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " Motori - Suzuki GSX-R 750, Kawasaki Z 750, YAMAHA R1, vozaci Darko, Zeljko i Milos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan z7, iz pravopisa bi jedva nekako prosao (na guzove!), ali za vedar duh, energiju i zapazanja imas cistu desetku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 10, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ???Dragi moj prijatelju (nepoznati), pa sta ovo bi ???............Citam tvoj tekst...........i, iskren da budem ........zabole me glava. Daj, molim te neki novi red, neki razmak, neki pasus........... Ne bi bilo na odmet i neka fotografija. Da li si ti procitao tekst koji si napisao ? pravopisnih gresaka ima "milion"..........nisam ni ja neki superpismen sa pedeset diploma literarnog tipa ali prijatelju...........ovo je bilo previse. Nemoj mi zameriti na iskrenosti, zelim ti puno lepih voznji i da nam preneses sva tvoja iskustva i putovanja, ali molim te "nabiberi tekst kako valja". Pozdrav iz Afrike. ...i u Africi znaju to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan ...i u Africi znaju to... Prijatelju "TomoB", pomalo znaju..........pomalo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih napocetku teme da ima dosta toga da se pise o dvnestodnevnom putovanju.Prelepo iskustvo, jako dobro raspolozeni ljudi za komunikaciju i mnogo km.dobrog i cistog asfalta i kulture u saobracaju sto Srbiji zajsta hvali jbg.BALKAN.Ja i moja dva drug smo inace iz Bora i ove godine smo bili na Grobnik skoro cetri dana gde smo odgledeali ADRIA CUP gde je ucestvovao nas Milos Milovanovic u Super bajku,tokom ta cetri dana bilo je pregrst trkackog programa i treninga.Kastav je mesto gde smo spavali i koje je udaljeno tridesetak km. od Grobnika tako da smo se svakodnevno pa i po dva put vracali u Kastv i probijali kroz strasne guzve ponavljam kultura u voznji i neverovatna tolerancija policajaca prema bajkerima ja imam licnog iskustva u tome ovde bih me strpali u zatvor i oduzeli motor ali otom potom prisacu i o tome.Nakon zavrsenih trka tacnije bijo je ponedeljak karenuli smo do duse malo kasnije oko17h. niz prelepu obalu Dalmacije gde je bio plan da odemo na Pag ,ogromno polu ostrvo na jadranu sa vecim gradom koji se zove Novaja.Na trjekt koji je vozio na Pag stigli smo oko pola deset tako da smo vec u petnaest do deset bili na putu ka Pagu.Preporuka ljudi iz Rjeke momka iz Kastava ,Darijana da se obavezno svrati na Pag i provede noc na Zrcu,tako da smo tamo bili dva dana u jednom kamp odmaralistu koji je kao mali gradic ne bas tako jeftin ali ok.a nocni zivot je prica za sebe treba videti verujte ljudi koji su bili na Ibici porede je sa Zrcom,ja nikada nism bio tamo ali Pag je ok.Ali ima jos da se gilja do kuce pa sledecih 300km. se zavrsilo u kampu u Omisu gde mo prespavali odmorili kupali itd.prosli pored vecih znacajnih gradova npr.Zadar,Split ,Sibenik,Makarska,Trogir,Vodice itd.sve je lepo uredjeno nema sta.Tog dana kda smo krenuli iz Omisa plan je bio da svratimo u srednjovekovnu bastinu Dubrovnik,ogromni mostFranjo Tudjmana spoja Dubrovnik,jedan lep istorijski grad danas jako urban pun turist i ogromnih brodova koji stalno pristizu.Polako se blizi usumrak i nas polazak ka Budvi,na granici smo se zadrzali 20-ak min.mrak je uveliko pao pa smo se smestili u jedno malo mestasce 4km.od Herceg-Novog ,Zelenika.Ujutru samo krenuli i kaficu popili u Kotoru a zatim bi nastavili ka Budvi nasli smestaj kod jednog bajkera i tu ostali puna dva dana ima i tu dosta toga opisati, putevi su rizicni ljudi jos vise tako da samo se poprilicno umorili i smorili kroz kanjon Morace gde je priroda fsacinantna a vozaci braca crnogorci nemam reci..........................neverujem da cu skoro u C.Goru barem ja.Od Budve do Bora ima 600km. tako da smo to prevalili u jednom danu sa odmorom na Zlatiboru i Kragujevcu i pun GASSSSS auto putem do Paracina,a onda jos brze do Bora nas reon za peglanje,a prtljag koji smo poneili je prica za sebe i slike govore kako smo prevalili 2900km.Sve sto vas detaljnije bude zanimalo pisite,odgovoricu jer nism stvarno sve mogao da napisem ima dost toga,mogu reci ljudi putujte gde god to je najvece bogatsvo samo pametno.......................................................ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!motori GSX-R 750,Z 750,YAMAHA R1.Darko,Zeljko,Milos, Da,ima dosta kulture u saobracaju,jedino sto je letos jedan sa Vectrom splitskih tablica hteo da me izgura sa puta,zbog mojih tablica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 10, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vozaca, takav problem mozes imati i u Beogradu i u tvojoj Sremskoj Mitrovici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8676 Napisano Decembar 10, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vozaca, takav problem mozes imati i u Beogradu i u tvojoj Sremskoj Mitrovici... Upravo tako. Zavisi od vozaca i uopste posebnih ljudi, ako ih mozemo nazvati tako. Pretprosli vikend mi je dosla neka sestra iz Makedonije, ohridske table, dosli su sa dva automobila, izbusene su im sve gume ( 8 komada) u centru grada. Pandur im uzeo 300 eura u Vranju za prekoracenje brzine do 30 km/h. Tako da ih je vikend kostao blizu 1000 eura. I sta onda da im ja pricam kako je u Srbiji i u Bg dobro i bezbedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena: Pag je otok, a ne poluotok kako kolega kaže u svom postu !!! ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vozaca, takav problem mozes imati i u Beogradu i u tvojoj Sremskoj Mitrovici... Ne od vozaca,nego od COVEKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 11, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije sija nego vrat... Na to sam i mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 28, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena: Pag je otok, a ne poluotok kako kolega kaže u svom postu !!! ;) ;) Al' ima most, pa je diskutabilno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...