P.S. Dzon 105 Napisano Jun 26, 2022 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto znam da je covek Bato Ćalović, 1963 godiste iz Cacka. Svu kazu primeran bajker, umeren vozac. Neka su mu siroki putevi nebeski. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 46 Napisano Jun 26, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan PUKLA MU KACIGA OD SILINE UDARA: Direktan sudar motora i automobila, lekari u čačanskoj bolnici bore se za život motocikliste WWW.KURIR.RS Na magistralnom putu Čačak - Užice i blizini jezera Međuvršje došlo je do saobraćajne nezgode kada su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarili putnički automobil ... Послато са SM-G990B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17219 Napisano Jun 27, 2022 Integrisan, 5073 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista poginuo u sudaru kod Međuvršja WWW.B92.NET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 27, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako mi mozemo svaki dan da poginemo, mozda i ocemo, mnogi od nas su stradali a nisu divljali niti vozili prebrzo. Toga treba biti svestan, ziveti u "nasoj" realnosti. Pa nek vozi ko hoce Al nek zna sta moze da se desi. Neka pociva u miru kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8798 Napisano Jun 27, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1922 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne ulazim u istinitost opisa šta se desilo, samo prenosim sa sajta B92: Krenuo da pretiče i otišao u smrt: Evo kako je došlo do nesreće u Međuvršju, nastradao automehaničar iz Čačka http://www.b92.net/lokal/cacak/hronika-krenuo-da-pretice-i-otisao-u-smrt-evo-kako-je-doslo-do-nesrece-u-meduvrsju-nastradao-automehanicar-iz-cacka-2176514 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj put je mnogo zeznut, i sam sam upao par puta u makaze ili se trgnuo u poslednjem momentu kad sam bio siguran da nema nikoga samo se stvore ni od kuda. Bas ume da prevari i najiskusnije... Siroki mu putevi nebeski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 29, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada se opraštaš od prijatelja reči gube svaki smisao. Ostaje neverica, ćutanje i sećanja na predivne trenutke koje smo zajedno proživeli. Zbogom dragi dečko naš. Zauvek ćeš živeti u našim uspomenama! Slađana i Arso. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...