MarkoTenere 24 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da se kupe negde kod nas? ima li neka iskustva sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poprilicno ;D iskustva sa njima! Kupio ih u www.tc-motoshop.si a sada imaju i 20% popusta kako rece TomoB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas HELD-ove identicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imas HELD-ove identicne Sa Gore-Tex-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas HELD-ove identicne Sa Gore-Tex-om? A sta kao te su sa Gore-Tex-om?? Aj da se nadjemo i uporedimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jesu sa Gore-Tex-om!!! Daj sliku tih Held... Moras prvo da testiras te tvoje isto ko ja, pa onda mozemo da pricamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu sa Gore-Tex-om!!! Daj sliku tih Held... Moras prvo da testiras te tvoje isto ko ja, pa onda mozemo da pricamo ;D ;D ;D Ne pada mi na pamet da idem u Rusiju :P :P samo nemaju ovu budzu na peti Held SEGURO Enduro boot, black * Cowhide leather * Soft textile lining (100% polyester) * Held-Tex® membrane, waterproof, windproof and breathable (100% polyester with polyurethane coating) ctaj Gore-tex * Adjustable legs with clips on outside of boot * Gear-lever patch * Anti-slip oil/petrol-proof sole * Laser branding * Ankle protection on both sides * Shin protector * Manufacturer art. 8770 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno su iste. Ma iste su!!! Nikad ne bi prepoznao razliku da mi nisi skrenuo paznju za ovaj detalj na peti... Imas i ove, iste su ko te, samo imaju za nijansu vecu petu, ne znam da li provaljujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno su iste. Ma iste su!!! Nikad ne bi prepoznao razliku da mi nisi skrenuo paznju za ovaj detalj na peti... Imas i ove, iste su ko te, samo imaju za nijansu vecu petu, ne znam da li provaljujes Sutra u 20.00 da si se nacrtao negde u gradu sas cizme pa ces da vidis Evo slika novog modela, tj ovog sto sam ja kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan * Held-Tex® membrane, waterproof, windproof and breathable (100% polyester with polyurethane coating) ctaj Gore-tex E pa kad je tako ti lepo kupi Quinqi skuter, pa citaj Africa Twin, ima sit da se vozas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 20.00 da si se nacrtao negde u gradu sas cizme pa ces da vidis Plasim se za tebe, a i sebe, da ne pomesas te tvoje sa zeninim, posto su isto cizme, pa da nas biju navijaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan * Held-Tex® membrane, waterproof, windproof and breathable (100% polyester with polyurethane coating) ctaj Gore-tex E pa kad je tako ti lepo kupi Quinqi skuter, pa citaj Africa Twin, ima sit da se vozas ;D Pa postoje vise firmi koje proizvode te membrane, samo sto je Gore-tex najpoznatija Ako hoces mogu da ti donesem neke uzorke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poprilicno ;D iskustva sa njima! Kupio ih u www.tc-motoshop.si a sada imaju i 20% popusta kako rece TomoB! ima li zastupnik u Beogradu, gde bi moga da ih vidim i probam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i vise firmi koje prave te sprave na dva tocka, sa motorom izmedju... Gore-Tex nije najpoznatiji, nego je NAJBOLJI!!! Lako cemo mi za to, nego pazi se ti, kada obuces cizme, ako se cuje klak-klak, znaci da si se zahebo, uz'o si zenine... Valjda nisi i gluv ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poprilicno ;D iskustva sa njima! Kupio ih u www.tc-motoshop.si a sada imaju i 20% popusta kako rece TomoB! ima li zastupnik u Beogradu, gde bi moga da ih vidim i probam? Ne znam stvarno za to. Cizme su odlicne, nikada mi nisu bile mokre noge, osim kada sam gazio po potoku dubine preko kolena, pa usla odozgo. Kisnuo sam i po 3 dana u kontinuitetu, prolazio kroz potoke i nisu pustile. Udobne su, moze da se hoda u njima najnormalnije. Nude i pristojnu zastitu, i to sam probao. Ipak za sledecu turu kupujem kros cizme, koje nemaju kopromis sto se bezbednosti tice, mada to ti nije presudno ako ces pretezno korisiti ciznme za touring, a ne za off road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poprilicno ;D iskustva sa njima! Kupio ih u www.tc-motoshop.si a sada imaju i 20% popusta kako rece TomoB! ima li zastupnik u Beogradu, gde bi moga da ih vidim i probam? Ne znam stvarno za to. Cizme su odlicne, nikada mi nisu bile mokre noge, osim kada sam gazio po potoku dubine preko kolena, pa usla odozgo. Kisnuo sam i po 3 dana u kontinuitetu, prolazio kroz potoke i nisu pustile. Udobne su, moze da se hoda u njima najnormalnije. Nude i pristojnu zastitu, i to sam probao. Ipak za sledecu turu kupujem kros cizme, koje nemaju kopromis sto se bezbednosti tice, mada to ti nije presudno ako ces pretezno korisiti ciznme za touring, a ne za off road. nosim 44/45 , nema problema oko velicina...? kako da ih narucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ortak koji zivi u Ljubljani to kupio i doneo, jbga. Ne znam kako da resis to. Sto se tice broja kalupi su veci... Ja nosim 42-43 a ove cizme su mi 41... Koma nosi 44, o ove su mu 43... Ja bi na tvom mestu uzeo 43... Par puta sam zvao i telefonom tamo radnju i bili su maksimalno ljubazi i usluzni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazite da uporedjujete cizme,voleo bih to da gledam sa distance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesu sa Gore-Tex-om!!! Daj sliku tih Held... Moras prvo da testiras te tvoje isto ko ja, pa onda mozemo da pricamo ;D ;D ;D Ne pada mi na pamet da idem u Rusiju :P :P samo nemaju ovu budzu na peti Held SEGURO Enduro boot, black * Cowhide leather * Soft textile lining (100% polyester) * Held-Tex® membrane, waterproof, windproof and breathable (100% polyester with polyurethane coating) ctaj Gore-tex * Adjustable legs with clips on outside of boot * Gear-lever patch * Anti-slip oil/petrol-proof sole * Laser branding * Ankle protection on both sides * Shin protector * Manufacturer art. 8770 Hocu i ja da vidim te HELD. Javite vreme i mesto na mob ili PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan al molim sve potencijalne ucesnike Cizmijade da operu noge, jer cenim da ce biti "zestokog" izuvanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 8, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam stvarno za to. Cizme su odlicne, nikada mi nisu bile mokre noge, osim kada sam gazio po potoku dubine preko kolena, pa usla odozgo. Kisnuo sam i po 3 dana u kontinuitetu, prolazio kroz potoke i nisu pustile. Udobne su, moze da se hoda u njima najnormalnije. Nude i pristojnu zastitu, i to sam probao. Ipak za sledecu turu kupujem kros cizme, koje nemaju kopromis sto se bezbednosti tice, mada to ti nije presudno ako ces pretezno korisiti ciznme za touring, a ne za off road. Bravo ! Konacno jedan istomisljenik ja sam nedavno pazario OXTAR TCX PRO 2 iz istih razloga koga zanima nek klikne na link i vidi zasto. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26387.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja bice Heldovanje, 20 ojrica na Daneta i Oxtar! i jos 50 ojrica da ce Sejtan da dodje s zenine cizmice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam stvarno za to. Cizme su odlicne, nikada mi nisu bile mokre noge, osim kada sam gazio po potoku dubine preko kolena, pa usla odozgo. Kisnuo sam i po 3 dana u kontinuitetu, prolazio kroz potoke i nisu pustile. Udobne su, moze da se hoda u njima najnormalnije. Nude i pristojnu zastitu, i to sam probao. Ipak za sledecu turu kupujem kros cizme, koje nemaju kopromis sto se bezbednosti tice, mada to ti nije presudno ako ces pretezno korisiti ciznme za touring, a ne za off road. Bravo ! Konacno jedan istomisljenik ja sam nedavno pazario OXTAR TCX PRO 2 iz istih razloga koga zanima nek klikne na link i vidi zasto. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26387.0 gde si pazario tvoje cizme? Ako si porucivao, preko koga? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 8, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupio od farbacha (Marko) imao je na lageru. 022/640750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...