Jump to content

Moto Zajednica

Kawa EN 500A i EN 500 C

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 327 postova

Evo posto je stigla Afrika  jedan od ova dva mora da promeni vlasnika.

EN 500 A

1993 god., super stanje, odlicne obe gume, stavljen vizir, skinuta blokada tako da ima sad svih 50ks, ispoliran, promenjeno ulje i filter, registrovan pre 2 meseca, presao 22000, bla, bla, bla, cena 2300e. Ako sam nesto izostavio dodacu kad se setim ;D

Stizu slike

1-2.jpg

2-2.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

10.jpg

7.jpg

8.jpg

EN 500 C

2002 god, presao 14000 km, motor je kao NOV, trosi od 3.5 do 4.5l (provereno vise puta), oprema: hepco&becker naslon sa platformom, vislji korman sa mogucnoscu stelovanja(fabricki je fiksiran u jednom polozaju), retrovizori, orlusine ;D na faru i prednjem braniku, spusteno sediste, distancijali za bisage, nove obe gume, bisage i torbica za alat, registrovan do jula sledece godine. Cena 3500e

Slike

44.jpg

345.jpg

22.jpg

56.jpg

77.jpg

IMG_0958.jpg

84.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nesto su slike malo losije zbog smanjivanja broja piksela al valjda se vidi u kakvom su stanju i ovako, ako bude potrebe poslacu bolje slike.

• U prolazu, 92 postova

Znaci konacno stigla Afrika. Svaka cast i neka je sa srecom.

Vjeruj da jos sa Pedjom pominjemo taj EN 500 C. Prelijep je. Da bar nema granice i carine ;D

Znaci konacno stigla Afrika. Svaka cast i neka je sa srecom.

Vjeruj da jos sa Pedjom pominjemo taj EN 500 C. Prelijep je. Da bar nema granice i carine ;D

Ma ako je za vas dvojicu ima ja da snosim troskove carine! ;D ;D

ciao free,

koja je snaga motora 500c?

EN 500 C je 46 ks a EN 500 A je 50ks, zbog potrosnje od 3.5l mislim da 500C ima blokadu na 25kw(34ks) tako pise i u nemackim papirima, mada se u voznji ne oseca toliko, ide kao blesav, i ako ima nije nikakav problem da se skine, al mislim da nema potrebe, stvarno ide odlicno!

Sta sa tom racunicom? Da znas koliko njih sto ih ja znam ove godine nije prslo ni pune 2000km, to ti nije neki parametar, vidjao sam ih i sa 160000km za 15 godina a vidjao sam i i sa 8000 i to se vidi po svakom detalju. Motor sam ja uvezao i mislim da jos uvek imam carinsku deklaraciju gde pise predjena kilometraza, znaci broj na satu kad je usao u zemlju, ako su mu oni tamo vracali sat, a sumnjam, onda sta mogu. Mislim da bi neko pozeleo da skine tu blokadu od 25kw pre mene ali nije, verovatno coveku nije bila mnogo bitna voznja, znaci agregat nikad nije presao preko 7000 obrtaja dok ja nisam skinuo blokadu.

Jos jedan zanimljiv podatak. Imao sam en ranije kojem je stradao prednji kraj i satovi.Jedna cudna stvar koju sam primetio je da je sat zapertlovan i ima rupu u kucistu samo da mu prodje sajla za brzinomer. Moje misljenje je da je nemoguce otvoriti ga a da se ne osteti ta niklovana rozetna kojom je zapertlovan ispod te gume oko sata.

Rasturite vase satove, ko ima en500 stari model pa cete da vidite dal je moguce ;D ;D

Sad ce se neko pitati kako znam al en-a sam rasturao u sastavne delove, i to ne jednog, koga nesto zanima oko tog modela nek pita, verovatno mogu nekako pomoci. Pozz!

Tako nekako, nema obtaljku al otprilike toliko, i razlika je u navlacenju...mnogo sporije puni. Stari model, na novom se mnogo manje oseca, ne znam zasto

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja