PeraM 19 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo se zahvaljujem svima na toploj dobrodoshlici! Hvala Bogu da nas ima toliko! Pozdrav i za Johanna, koji vozi isti motocikli kao i ja! Ochigledno smo se oboje "zeznuli" i kupili "nikakav" motocikli! Niti je R, niti Touring, niti Enduro... Ma prava nakaza od motora! Oboje moramo preispitati ukus! Ma moj je ukus uvek bio pod pitanjem! Velika vecina voli plavushe, dok su meni crnke u glavi! Eh ukusi, ukusi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo se zahvaljujem svima na toploj dobrodoshlici! Hvala Bogu da nas ima toliko! Pozdrav i za Johanna, koji vozi isti motocikli kao i ja! Ochigledno smo se oboje "zeznuli" i kupili "nikakav" motocikli! Niti je R, niti Touring, niti Enduro... Ma prava nakaza od motora! Oboje moramo preispitati ukus! Ma moj je ukus uvek bio pod pitanjem! Velika vecina voli plavushe, dok su meni crnke u glavi! Eh ukusi, ukusi.... od sveg voca najvise volim p...u (mislim jabuku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 13, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo, mnogo si bezobrazan idi na www.smokva.com Gospon Pero, evo za Vas koristan link http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/MainDiagrams.asp?VIN=zt64906 A sto se zena tice ja mnogo volem gomilu sto vecu to bolje nije mi bitno dal je crnka il plavusa samo da je normalna i da nije balvan vec AKTIVNA u savakom smislu te reci. BMW F800GS je najbolji u svojoj klasi na svetu i najuniverzalniji motor ! Da samo vidis reakciju ljudi kad ga vide svi se oduseve to mi govori da imamo ukusa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOSO! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Johann-e, Ma znam shta sam kupio, samo mi je mnogo bezbolnije da ne objashnjavam zashto nisam kupio skoro upola jeftiniji motor. Meni je jedini problem shto sam visok chitavih 170cm sa tezinom od 75kg te se teshko nosim sa pomenutim motociklom van puta. A volim da vozim off road! Predhodni KTM je, za tu svrhu, bio neprikosnoven! Ono shto ja ochekujem i trazim od motocikla mi pruzaju ove dve firme. Shto ne znachi da su drugi proizvodjachi loshi. Zahvaljujem svima na dobrodoshlici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Petre wind fuckeru, dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan nije vazan omot, vazna je sadrzina, te prema tome nisu ni godine bitne, bitno je ONO,,,,,,,,,,NESTO,,,,,,,,,,,,,, ili imas, ili nemas, pa ko sta nema da nabavi. Malo sale, za dobro raspolozenje. To nikada ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 14, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Johann-e, Ma znam shta sam kupio, samo mi je mnogo bezbolnije da ne objashnjavam zashto nisam kupio skoro upola jeftiniji motor. Meni je jedini problem shto sam visok chitavih 170cm sa tezinom od 75kg te se teshko nosim sa pomenutim motociklom van puta. A volim da vozim off road! Predhodni KTM je, za tu svrhu, bio neprikosnoven! Ono shto ja ochekujem i trazim od motocikla mi pruzaju ove dve firme. Shto ne znachi da su drugi proizvodjachi loshi. Zahvaljujem svima na dobrodoshlici. Ne bije boj oruzje svjetlo, no srce u junaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 14, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Johann-e, Ma znam shta sam kupio, samo mi je mnogo bezbolnije da ne objashnjavam zashto nisam kupio skoro upola jeftiniji motor. Meni je jedini problem shto sam visok chitavih 170cm sa tezinom od 75kg te se teshko nosim sa pomenutim motociklom van puta. A volim da vozim off road! Predhodni KTM je, za tu svrhu, bio neprikosnoven! Ono shto ja ochekujem i trazim od motocikla mi pruzaju ove dve firme. Shto ne znachi da su drugi proizvodjachi loshi. Zahvaljujem svima na dobrodoshlici. Ne bije boj oruzje svjetlo, no srce u junaka! Pozdrav Petre wind fuckeru (Maryane ti je kuma ;D) Ista prica i kod mene visok sam 170 i zilet, tezina 76 kg . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Shto je red, red je! Moram pozdraviti kumu! Maryjane ti si mi sada krshtena kuma! Srdachno te pozdravlja tvoje kumche! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...