acim 765 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ovo nije zvanično, ali Honda navodno uveliko razvija novi cruiser pod imenom Fury. Agregat je vazdušno hlađeni V-Twin kubikaže od 1300 do 2000 cm3, slično VTX seriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kais? Ne svidja mi se zadnj blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 5, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan nikad mi nije bio jasan ovaj polozaj vozaca :-\ pri tome cruiser ??? ja jes da imam blagu devijaciju kicmenog stuba ali mi se cini da bih na ovome mogao da cruiser-am najdalje do prve kafanice :-\ ili je volan podesiv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan bice to zanimljivo uz naravno male prepravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Deluje interesantno. Kais, nema sprejeva podmazivanja... mada polozaj vozaca deluje malo cudno ali prvo probati pa onda kritikovati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mim se bas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Moze to i bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jedino zadnji blatobran malo da se promeni, ostale je sve na svom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kao da se deca igrala u vrticu pa nesto sastavila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesta za prepravke kolkiko ti dusa 'oce. E sad jos novcanik da se slozi i... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 1, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je objavila nacrte: Ovaj motocikl će zvanično biti predstavljen na moto sajmu u New Yorku za koji dan (u januaru). Napaja ga V-Twin od 1312 kubika sa vodenim hlađenjem i elektronskim ubrizgavanjem. Ne volim baš ovu vrstu motora, ali moram priznati da lepo izgleda, a i obećava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 2, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan nikad mi nije bio jasan ovaj polozaj vozaca :-\ pri tome cruiser ??? ja jes da imam blagu devijaciju kicmenog stuba ali mi se cini da bih na ovome mogao da cruiser-am najdalje do prve kafanice :-\ ili je volan podesiv? U svakom slučaju za nas koji smo operisali L5- S1 discus herniu, ovo može da služi samo kao skulptura ili slika na zidu. BTW. i rep mi se ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 8, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.furyisunleashed.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Honda se iskvarila ??? Nekada su reklamni slogani koji su ih prodavali bili "fini ljudi voze hondu", a sad "kill, death, smrt, zlo". ;D A jos i odbrojavaju apokalipsu, mnogo se bre izbezobrazili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto 2009., izgleda da će Fury krenuti u prodaju tek 2010. godine. Nosi V-Twin agregat od 1312 kubika, ima vodeno hlađenje i kardan, a međuosovinsko rastojanje je 180,85 cm. Evo i zvaničnih slika, tako da više nema nedoumice kako će ovaj novi čoper izgledati: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Extra makina ,mozda najpribliznija americkoj filozofiji kruzera,sto neko rece za lose momke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan izgleda dosta lepo..samo mi se rep nekako ne slaze...mozda bolje da je siljast...ili slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidza mi se to sto je rezervoar veoma mrsav, dok je zadnji blatobran masivan. Ne idu mi nikako jedan uz drugi i izgledaju mi kao da su sa dva razlicita motora. Takodje se ram previse vidi i izgleda slabasno, upravo zbog rezervoara koji je prekratak u ovom slucaju i po visini i po duzini, bocno gledano. Ukratko - nista spektakularno na ovom motoru, ne znam sto dizu toliku hajku oko njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan previse masivna masina a sve ostalo mrsavo .valjalo bi malo dorade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan http://powersports.honda.com/furyreveal/#/home Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...