jozamladen 21 Napisano Jun 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bajkerske čizme makre Sendra,original američke, u odličnom stanju. Jako malo nošene. Napravljene od veoma kvalitetne kože,mada moram da kažem da je ta koža zapravo previše kvalitetna za čizme, jer je osetljiva na grebanje. U suštini, više su za poziranje po nekom klubu ili moto skupu, nego za vožnju, ali usvakom slučaju su odlične. Veličina je 43 mada bi više odgovarale nekom ko nosi 42,5. Teško se navlače, ja ne mogu da ih obujem bez kašike. U vožnji nisu nešto, u suštini su hladne kad napolju nije mnogo toplo. Dosta su tvrde, i meni takva obuća više ne odgovara. Cena 9.000 dinara, pošto su nove najmanje duplo skuplje. Mislim da je toliko sasvim korektno, a i oglas sam napisao pošteno, kako jeste. Ako nekom trebaju bolje slike nek se javi. Promenio Jun 14, 2022 član jozamladen 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze zakljucavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...