davidloki 1341 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Garmin Zumo 595LM kupljena zajedno sa motorom (mislim da je stara nešto više od 2 godine). Pre 7 dana kupljena je Kingston microSD kartica 32gb (95 MB/s) i ide zajedno sa navigacijom. Do sada je ja nisam koristio tokom vožnji. Jednostavno još uvek nemam potrebe za tim i to je jedini razlog zbog kojeg prodajem. Navigaciju je moguće uživo videti/preuzeti u Beogradu. Cena: 320 eura. Srećna kupovina. David +38166414591 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Update Cena: 290eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li navigacija punjenje preko USB-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ima li navigacija punjenje preko USB-a? Sam nosač na kom se postavlja je i punjač ujedno. A ima izlaz za usb kabel koji se povezuje sa kompom ili adapterom za punjenjeDoživotni update mapaOdlicna je!Imao sam je na Yamaha Tracer 900Srećna prodaja!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Jun 16, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ne kaze kabal. Majstor mi razvlacio po kuci kablove ili majstor mi razvlacio po kuci kabelove . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kabalove ako ides tom logikom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Jun 16, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, DarkoB je napisao: Ili kabalove ako ides tom logikom Dobro onda se kaze,kabl. pa razvlaci kablove. Al kabel se poslednjih godina forsira iz nekog razloga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce ljudi promene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iz razloga migracija? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam iz kog razloga ali vidim da ti ode levo Drži kurs i pusti ljude malo da se šale 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stojimo tako pre neki dan nas dvojica na raskršću jedan pored drugog, ja dao levi žmigavac, on desni. Zbunismo trećeg koji je bio iza nas. Ispostavilo se da je trebalo desno, prema moru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2022. at 10:37, Jupiter je napisao: Stojimo tako pre neki dan nas dvojica na raskršću jedan pored drugog, ja dao levi žmigavac, on desni. Zbunismo trećeg koji je bio iza nas. Ispostavilo se da je trebalo desno, prema moru. A on,zbog postovanja prema obojici,ukljuci sva četri Oprosti za off Imam 595LM - prepozna svaku ,malo bolje, utabanu stazu Mislim da je ista kao BMW IV ili pak V 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 27, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma. Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...