Jump to content

Moto Zajednica

DUCATI

Recommended Posts

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Mislim da je preterano da neko sa 18 godina vozi ovu azdaju,al' aj necu da baksuziram,sve najbolje decku i da ga dugo vozi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Mislim da je preterano da neko sa 18 godina vozi ovu azdaju,al' aj necu da baksuziram,sve najbolje decku i da ga dugo vozi...

godine starosti su mnogo manje bitne od godina iskustva.....ne verujem da je neki tamo otac kupi takav motor sinu koji nikad nije vozio pa jos dukatia.....pre bih rekao da su ljudi koji znaju sta uzimaju

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: cb600 Hornet

Jeste da je mlad,dosta dugo je vozio malu kadivu od 125ccm pa se tu ispraksovao kako bi rekli.

Inace dosta pazljivo vozi, verovatno ga je otac tome naucio posto je i sam nekada davno

vozio trke.

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

godine starosti su mnogo manje bitne od godina iskustva.....ne verujem da je neki tamo otac kupi takav motor sinu koji nikad nije vozio pa jos dukatia.....pre bih rekao da su ljudi koji znaju sta uzimaju

Pitanje je koliko stvarnog iskustva moze imati neko sa 18 godina.

A ovu drugu konstataciju ne vredi komentarisati,ti kao da ne citas crnu hroniku pa ne vidis da sve deca ginu na R-ovima koje im kupuju bogati roditelji.

Ovo sam rekao uopsteno,ako je decko stvarno ispraksovan i ako je cale preneo znanje na njega onda ok,ali je jedan od retkih :)

sve najbolje,jos jednom.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Pitanje je koliko stvarnog iskustva moze imati neko sa 18 godina.

A ovu drugu konstataciju ne vredi komentarisati,ti kao da ne citas crnu hroniku pa ne vidis da sve deca ginu na R-ovima koje im kupuju bogati roditelji.

Ovo sam rekao uopsteno,ako je decko stvarno ispraksovan i ako je cale preneo znanje na njega onda ok,ali je jedan od retkih :)

sve najbolje,jos jednom.

ginu ljudi na razne nacine....

• Svrati ponekad, 323 postova

Kao prvo sta fali 848-ci?

Drugo,sta ima veze ako je dobio sa 18ti?Ne budimo ljubomorni itd.

Ok ja sam za 18ti dobio gpz500s od 2000 evra a on 848 od 10000+ ako se ne varam.Kakve to ima veze?Ka ima nek kupi.I moji da imaju sigurno bi mi kupili,kao i svakom od nas (mislim na mladju populaciju).Sigurniji je taj 848 nego moj gpz500 sa sljakavim kocnicama itd...

Iskreno se nadam samo da decko ima iskustva... i zelim puno dobre voznje i nek se uclani na forum.

Ja sam postavio post sa cudjenem sto je klinac od 18 god dobio takav motor za rodjendan i to samo iz razloga sto mislim da je tesko da neko ima iskustva da vozi takav motor sa 18 god a to bi na prvom mestu trebali da znaju njegovi roditelji.

Inace u mom postu nema ni malo ljubomore jel sebi mogu da priustim a i posedujem mnogo mnogo skuplje igracke od ovog motora a pored toga ne preferiram R motore, tako da nema osnova za ljubomoru.

Motor je perverzija i zelim mu puno bezbednih kilometara.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Tek je sad napunio 18

I samo to dobio za rodjendan?????!!! ;)

Pa da, otac mu jos uvek vozi onog starog EL Paso

Da mu nije tata onaj što nosi glavu naopako  :D  ( mislim na bradu i frizuru, ako je on razmjeće od koga je ovo  ;) )

A vi ne filozofirajte više, te premlad je ,te ovo, te ono... bilo je i svjetskih šampiona mlađih od njega. 

Neka je momku sa srećom, motorče je prava bombona.

Tek je sad napunio 18

I samo to dobio za rodjendan?????!!! ;)

Pa da, otac mu jos uvek vozi onog starog EL Paso

Da mu nije tata onaj što nosi glavu naopako  :D  ( mislim na bradu i frizuru, ako je on razmjeće od koga je ovo  ;) )

A vi ne filozofirajte više, te premlad je ,te ovo, te ono... bilo je i svjetskih šampiona mlađih od njega. 

Neka je momku sa srećom, motorče je prava bombona.

Obelix,uzeo si mi tekst sto sam skoro napisao,imas pivu,znas mu oca?

Pozdrav i za matorog, njegov Dukac je baš šmekerski.  :)

Hocu,vidim ga svaki dan kad ide  u radnju.Bogami pre dvadesetak godina je bio bas smekerski,ceo grad se okretao.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D

Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes  ;D

Jednom sam seo na Dukatija, pre 15-tak godina, cini mi se da je bio 900 ss, il tako nesto. Pre toga sam vozio Kawu zzr 1100.

Kava je imala cini mi se 136 konja, a Dukati valjda oko 100 - ili tu negde.  Razlika je ogromna,  odmah sam se setio nekog teksta o Dukatiju gde su pisali da Dukati te konje koje ima - ima na zadnjem tocku , dok japanci te konje imaju na radilici !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja