Jump to content

Moto Zajednica

DUCATI

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 316 postova

Pih, drzi ga u dnevnoj sobi... Ovo je motor za spavacu sobu!

I jos jedno cebence da mu ne bude hladno :-).

Stvarno dobar motor.... blago tvom komsiji...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS

Дефинитивно му завидим! Да имам овај мотор ја би га ставио у мој кревет да спава са мном!

• U prolazu, 30 postova

A ja sa 18 jurio devojcice. Bolje da sam ovo kupio jurile bi one mene... Motor je vrh ali da dajem toliko para sigurno ne bih uzeo 848 kao sto neko vec rece. Bar 1098 ako ne 1198 :)

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

auu motor je prelep,iako je 848 predobar je,obozavam ducati  :)

Ako ti je to godiste u nicku,onda te totalno kapiram da je 848 malo!

• Drug član, 2316 postova

Motor je vrh. Po meni jedan od najlepsis.A i kazu da tehnoloski predstavlja revoluciju, mada neznam zasto.

Crvena boja je super, ali kada sam video motor u beloj boji odusevio sam se.Bela mu bas lezi jer mu farovi koji su vrh tek dolaze do izrazaja.

Da budem iskren ja bih pre i uzeo 848 koji ima 134 konja nego zivotinju 1098.

• Zainteresovan, 730 postova

Cuvati na suhom i svjetlom mjestu ;D

Motor je vrh. Samo hoce italijani da pregaze taj svoj ponos pa stave neki redni, jedino mi se to kod Ducatija ne svidja. A ostalo, je qq lele. I ja se slazem da mu bela lepse stoji.

ducati_848_lato.jpg

• Drug član, 1372 postova

Cuvati na suhom i svjetlom mjestu ;D

Motor je vrh. Samo hoce italijani da pregaze taj svoj ponos pa stave neki redni, jedino mi se to kod Ducatija ne svidja. A ostalo, je qq lele. I ja se slazem da mu bela lepse stoji.

ducati_848_lato.jpg

Pa svi koji fanovi Ducatija i oni koji ga voze, vole ga upravo zbog tog L motora i zvuk od kojeg se trese zemlja. I naravno Desmo razvod ventila 8)

Ne verujem da ce ikad napraviti redni, a iako ga naprave izdace sve ljubitelje Ducatija, i ja bi ga zamrzeo. Ni onaj V4 mi se nesto nije dopao, mada... ;D

• Zainteresovan, 730 postova

A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D

Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes  ;D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D

Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes  ;D

bato a da li si ti ikad probao italijana od 130ks...ja sam slicno pricao dok nisam seo na apriliu.....sad pevam drugu pesmu....konji su samo broj koji pise u saobracajnoj a ta cifra nema mnogo veze na putu...bar sto se tice italijana.

• Drug član, 1372 postova

Meni je uvek naj bitniji bio Obrtni moment a njega naj vise ima u V2 motorima na niskim obrtajima, tako da...

Sta mislis zasto sam ja kupio Stroma?! ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja