semza 59 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo komsija mi se malo ponovio pa mu svi zavidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pih, drzi ga u dnevnoj sobi... Ovo je motor za spavacu sobu! BTW, zelim mu srecnu voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kažem - zavidim tvome komšiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan u p**** materinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 5, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan My Man ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pih, drzi ga u dnevnoj sobi... Ovo je motor za spavacu sobu! I jos jedno cebence da mu ne bude hladno :-). Stvarno dobar motor.... blago tvom komsiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Srecnik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa shto 848??? ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pa shto 848??? ;) ;) Tek je sad napunio 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Tek je sad napunio 18 I samo to dobio za rodjendan?????!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ovakvom bike-u je i mesto u kuci! I to sa konstantnom temperaturom i vlaznosti vazduha!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Tek je sad napunio 18 I samo to dobio za rodjendan?????!!! Pa da, otac mu jos uvek vozi onog starog EL Paso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивно му завидим! Да имам овај мотор ја би га ставио у мој кревет да спава са мном! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo a sad pravac spavaca soba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan A ja sa 18 jurio devojcice. Bolje da sam ovo kupio jurile bi one mene... Motor je vrh ali da dajem toliko para sigurno ne bih uzeo 848 kao sto neko vec rece. Bar 1098 ako ne 1198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan auu motor je prelep,iako je 848 predobar je,obozavam ducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Januar 30, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan auu motor je prelep,iako je 848 predobar je,obozavam ducati Ako ti je to godiste u nicku,onda te totalno kapiram da je 848 malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Motor je vrh. Po meni jedan od najlepsis.A i kazu da tehnoloski predstavlja revoluciju, mada neznam zasto. Crvena boja je super, ali kada sam video motor u beloj boji odusevio sam se.Bela mu bas lezi jer mu farovi koji su vrh tek dolaze do izrazaja. Da budem iskren ja bih pre i uzeo 848 koji ima 134 konja nego zivotinju 1098. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Tako, tako, blizhe radijatoru. ;D Ne zavidim mu uopste.. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cuvati na suhom i svjetlom mjestu ;D Motor je vrh. Samo hoce italijani da pregaze taj svoj ponos pa stave neki redni, jedino mi se to kod Ducatija ne svidja. A ostalo, je qq lele. I ja se slazem da mu bela lepse stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cuvati na suhom i svjetlom mjestu ;D Motor je vrh. Samo hoce italijani da pregaze taj svoj ponos pa stave neki redni, jedino mi se to kod Ducatija ne svidja. A ostalo, je qq lele. I ja se slazem da mu bela lepse stoji. Pa svi koji fanovi Ducatija i oni koji ga voze, vole ga upravo zbog tog L motora i zvuk od kojeg se trese zemlja. I naravno Desmo razvod ventila Ne verujem da ce ikad napraviti redni, a iako ga naprave izdace sve ljubitelje Ducatija, i ja bi ga zamrzeo. Ni onaj V4 mi se nesto nije dopao, mada... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Dimcem taj motor im je licna karta kao bokser kod BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes ;D bato a da li si ti ikad probao italijana od 130ks...ja sam slicno pricao dok nisam seo na apriliu.....sad pevam drugu pesmu....konji su samo broj koji pise u saobracajnoj a ta cifra nema mnogo veze na putu...bar sto se tice italijana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes ;D Meni je uvek naj bitniji bio Obrtni moment a njega naj vise ima u V2 motorima na niskim obrtajima, tako da... Sta mislis zasto sam ja kupio Stroma?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...