travelman 14037 Napisano Jun 6, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam SAMO metalnu konstrukciju šatora za 4 osobe, dimenzije nekih 3x3 a visina oko 2 metra. Stanje kao novo iako je kupljen pocetkom 80ih kada su poljaci donosili kod nas na more i prodavali. Idealno za pecarose da naprave zaklon od sunca ili kise a moze i da se preuredi u mini garazu za bajk. Ima prostora i za 2-3 bajka. Pokrivku/tendu sam jos pre 10ak godina prepravio u ciradu za kola a ovo mi bilo zao da bacim jer je NOV NOV NOV iako ima 40 godina ... Poklanjam od srca nekom ljubitelju kampovanja, mojne da uzme neko i proda/preproda u staro gvozdje. Mislim, moze da uzme i proda al odma da zna da ce ga pratiti kletva *dabogda ti ispao kad ti najsladje bilo* ... Preuzimanje samo LIČNO u bg, npr TEMPO viline vode radnim danom oko 17h. U oglasu dozvoljeno trolovanje, hejtovanje i ostale zajebancije, oglas nece biti zakljucan. .... ... ... .... Znaci SAMO metalna konstrukcija, ova slika je da vidite i ocenite dimenzije kostura ... ... ... Hvala, prijatno, dovidjence .... 12 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8313 Napisano Jun 6, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo uzeo Bas ovih dana gledam kako da napravim neku konstrukciju za tendu iznad decijeg bazena, i taman bii dosla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 6, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, cujemo se kasnije imam goste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8313 Napisano Jun 6, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 6, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjeno kolegi @zaludan Sad ima zanimaciju narednih par dana pa nece biti zaludan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan takoreći ima TENDEnciju da ne bude zaludan. Ok, sam ću se udaljiti sa oglasa, idem da se igram sa patkicama 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, nafetS je napisao: Ok, sam ću se udaljiti sa oglasa, idem da se igram sa patkicama Napusti oglas i udalji se od istog ... Nego, kad vec poznajes tu materiju kazi mi koja je razlika izmedju patkice i patana Promenio Jun 6, 2022 član travelman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ja sad da ti odgovorim, kad se udaljavam sa oglasa?Moraćeš to izgleda sam da skontaš.. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 6, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kako se udaljavas kad gvirkas sta mi nepatkičari piskaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan imam dvogled za osmatranje staništa patkica, fino uveliča, iz daljine se vidi i šta ko piskara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 7, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nafetS je napisao: imam dvogled za osmatranje staništa patkica Znaci kad ugledas patkice ... ... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...