Djokic 957 Napisano Decembar 3, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Treba da odlucim do veceras:da kupim ili da je vratim?? ??? Polovna u solidnom stanju,vizir nije mnogo izgreban i ima nekoliko manjih ogrebotina na samoj kacigi. Trenutno imam 2 kineske,drugu sam kupio pre mesec dana i platio 1600din a vec se raspala poprilicno...jedino sto je vizir ko nov u odnosu na nju ova probiker je ZMAJ!!!! nasao sam u Louis katalogu jednu bas slicnu i kosta 50eu inace planirao sam da kupim neku bolju ali tek na prolece pa se sad dvoumim dal' da iskoristim ovu priliku?? evo slicke pa prokomentarisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan kupi BRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno da je bolja od kinesbe, bar ima atest.Al na proleće menjaj to obavezno.Life is too short to wear a cheap helmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Decembar 3, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan I'am too poor to wear expensive helmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Licno mislim da je glupo da sad bacis pare pa makar to bilo i 2000 din ako si vec planirao na prolece da kupujes neku bolju. Sta ce ti 3 kacige koje nicemu ne sluze a i ne vrede,bolje kupi jednu ali bolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Licno mislim da je glupo da sad bacis pare pa makar to bilo i 2000 din ako si vec planirao na prolece da kupujes neku bolju. Sta ce ti 3 kacige koje nicemu ne sluze a i ne vrede,bolje kupi jednu ali bolju. Potpuno se slažem,ipak bolje da sačuvaš pare pa kupiš jednu koja vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neces ti hocu Ja...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kupi,pare ces potrositi za ko zna sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan kupi,pare ces potrositi za ko zna sta Baš tako, meni su mnoge stvari tako promakle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan I'am too poor to wear expensive helmet ;D ;D ;D 2000? Kupuj bre to, pa makar ce dobro da izgleda na ormanu za te pare.... A sto kazes, do sad si imao kineza, tako da ti je ovo napredak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Decembar 3, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih je ja za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Decembar 3, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan oket ljudi,hvala svima kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan oket ljudi,hvala svima kupujem stavi sliku kad je kupis, pohvali se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan obavezno kupi i kacigu nemoj nikad da kupujes polovnu samo novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27514.msg375926#msg375926 date=1228511584] obavezno kupi i kacigu nemoj nikad da kupujes polovnu samo novu hahaha pa jel ga ti zaebavas :D kupi ovu polovnu ali nemoj nikad da kupujes polovnu care !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27514.msg375926#msg375926 date=1228511584] obavezno kupi i kacigu nemoj nikad da kupujes polovnu samo novu hahaha pa jel ga ti zaebavas :D kupi ovu polovnu ali nemoj nikad da kupujes polovnu care !!! [/quote dobar savet para vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne bacaj pare, skupi jos nesto do proleca pa kupi da valja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 7, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ''Tata me malo tukao'' iliti ''vizir je malo izgreban'' Ni slučajno!!! Nova MDS je oko 80E ali je NOVA i nije vizir ni MALO izgreban. Kakav je trip da kupiš kacigu na kojooj je vizir VEĆ IZGREBAN! Ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je nabavna cena u kini 2eura ili 3 eura , zato ti se javlja razlika u kvalitetu ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Decembar 9, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan e, a kad neko tako kaze:"sta malo izgrebana??? ne kupuj!!" ja onda pomislim da takve osobe cim malo izgrebu vizir menjaju ga(kupuju nov) ili cak celu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje... Sacekaj prolece skupi kintu i kupi lepo novu kacigu... Ako je kupis, za 6 meseci ces kupovati opet kacigu a imaces tada 2 kineske i "malo izgrebanu" probiker kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio MTR iz louis-a za 30e, bio neki popust, gledaj tamo i kupi novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi od kacige, jesi li je kupio ili ne? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Decembar 10, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan da,da kupio.zadovoljan sam. naslov teme mislim da sve kaze:nije me zanimalo dal' da je kupim posto je malo izgrebana,nego cena dal' je ok za tu kacigu u takvom stanju. u svakom slucaju zahvalan sam svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš ni jednu, a da ti je frka za lovu, razumela bih kupovinu kacige koju si okačio.. Ovako..i 2000 je bačena para, posebno ako imaš u planu novu... daj nekome lovu na čuvanje da je ne proćerdaš do kupovine nove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...