Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sto se tice carde kod Kisaca, mesto je ko izmisljeno za skupove, ali ima tu par problema. Jedan je sto je to vlasnistvo udruzenja ribolovaca ( to i nije problem i do sad su ga davali za skupove ), drugi veci problem je taj sto tu nema soba za iznajmljivanje ( jer neki preferiraju na takvom smestaju ) .  Prednost je ta sto bi verovatno u svemu pomogao vlasnik kafea koji je i do sad bio medju glavnim organizatorima " Moto Kis " skupa , a i sam vozi MZ , Nisam siguran, al cini mi se da je i on na forumu. E sad , ja mogu da vidim sa njim da popricam, mozda ima i neki smestaj u blizini za koji ja ne znam. Videcu !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1702 postova

Ko je vlasnik?  Ja znam Veroniku i njenog muza(nikako da se setim kako se zove)  oni su organizovali ovo sa gulasima,sa njima  bi se lako dogovorili...  Unutra ima dva kreveta,koji bi nam mogli biti dostupni.

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ne znam ime vlasnika, al drzi onaj kafic " rocaffe Blue Rose "  Kolko znam, ovo je njegov MZ  ( valjda je njegov, video sam da stoji u kaficu ) .

post-3891-12879061564887_thumb.jpg

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ubrzao bih malo ovu stvar pa ako nekako mogu da pomognem oko izbora lokacije vi recite.

Dosta će potrajati papirologija oko Skupa jer ovaj put mora da se prijavi nadležnima pa bi valjalo da znamo što pre gde idemo.

Svakak i Miha su rekli da nije obavezan vrhunski konfor, jedna noć može i pod šatorom pa nismo uslovljeni smeštajem i zvezdicama.

Floyde, ako ideš da obiđeš agregat okači slike pa da vidimo.

Bar jedno pitanje da skinemo sa dnevnog reda.

Bio sam sinoc,pronasao coveka koji je zakupio to za sl godinu(Lale nije taj iz plave ruze nego Misa) Kaze nema problema dogovoricemo se lako. Bice tamo struja,a ako ne bice agregat sigurno

Koliko vidim tu postoji natkriveni prostor za sedenje kao i u Ovčar Banji... Izgleda da ima sve sem bungalova što nam nije neophodno.

O lokaciji u Vojvodini treba da odluče ljudi iz Vojvodine.

• ,, 1032 postova

Mogu vam potvrditi da je mesto izmisljeno za ovakva okupljanja kao sto vi planirate. Ima mesta za postavljanje satora, dosta hladovine, a tu je i kanal gde se mozete kupati. Prilaz nije asfaltiran, ali verujem da za MZ to ne predstavlja problem.

Mozda i ja navratim, ako se odlucite za ovo mesto.  ;)

Pa nemoj da navratiš - dođi. :)

Floyde, pitaj za mangalo ili neki sličan sistem. A verovatno će nam trebati i neka pečenjara u blizini.

Ako mislis na razanj nije problem,resicu ja to.

Zasto pecenjara? Jel mislite da sami pecemo,i sta,ili?

I ljudi treba nam datum,mozda jeste rano za to,ali treba sto pre rezervisati...

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Meni se takodje svidja i kamp Toma u Golupcu!

Elem,mislim da je Lisac u pravu,jedino sto mi treba da obezbedimo jeste klopa i pice a sto se tice smestaja-to svako sebi obezbedjuje. I mi i gosti!

I mislim da hitno treba da odlucimo o mestu i terminu jer treba na vreme sve obavestiti. Odavno je izasao kalendar susreta za ovu godinu i ljudi vec planiraju,a da ne pricam za nase MZ-jase iz stranih drzava.

Tako da ajde odmah da se izjasnjavamo za lokaciju!!!

Pa cemo utvrditi datum a onda ostalo.

Pečenjara je tu kao ispomoć. Imaćemo bar 3 praseta a to nekako treba ispeći. Ako ima načina da sami sve pečemo onda je tako najbolje ali ako možemo da pečemo jedno onda druga dva ili tri moraju negde.

Pečenjara je tu kao ispomoć. Imaćemo bar 3 praseta a to nekako treba ispeći. Ako ima načina da sami sve pečemo onda je tako najbolje ali ako možemo da pečemo jedno onda druga dva ili tri moraju negde.

Ja imam dva mehanizma,mogao bi ih doneti dan ranije tamo,a verovatno mogu naci i u kisacu kod nekog...

Koliko vidim vec par glasova ima za Kisac,

Ima glasova za Kisač jer ima ili može da se obezbedi sve tako da je to sasvim OK.

Peter mi je otvorio oči, nismo imali brčkanje do sada a eto, i to se može...

Lisca nema, njegovo je mišljenje jako važno. A i ostali bi mogli da se uključe sad kada je napokon krenulo sa mrtve tačke.

Tu sam ja. Sto se tice Kisaca, on i meni odgovara, jedino sto na onoj cardi nema soba za iznajmljivanje ( meni ne treba ). E sad ako su i ostali " Za ", onda bi mogli ja i Floyd da krenemo u pregovore sa ljudima koji drze tu cardu. Naravno - prvo bi trebalo utvrditi bar priblizan datum, jer kolko sam upoznat cardu drzi udruzenje ribolovaca, pa ne bi bas valjalo da se nase druzenje poklopi sa nekim njihovim takmicenjem u pecanju .

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5...

Evo da se i ja konacno ukljucim u diskusiju...hehehe... tema je prilicno odmakla,nisam je pratio od pocetka,ali kontam u cemu je sustina...

I da se ujedno stavim na raspolaganje, u svakom smislu,vezano i za predlog,sugestiju,fizikaliju,  organizaciju i svaku drugu vrstu pomoci...

Naravno,i sam sam veliki postovalac lika i dela mz masine,koju vozim vec 12 punih godina,a voljan sam pomoci i predloziti i lokaciju u mom rodnom gradu,Ljuboviji,na Drini,u delu od 40 ak km,sjajnih za ovakav sadrzaj... kako se kome svidi,svakako ovaj kraj ima sta da ponudi...reka,planina,verski objekti,cist vazduh i hrana,sjajna saradnja sa Rafting klubom Drinska Regata (za sadrzaj na reci) , MK Bratunac (samo nas reka deli i spaja/i sam sam clan ovog kluba) kao i sa hard rok bendom Gnijev Andjela iz Bratunca, OLE! , za kulturni sadrzaj...

eto,za pocetak,pa idemo dalje,u realizaciju...

PS sad pratim ovu temu  8)

Mislim da je gostima iz hr dosta daleko...  Mislim da smo se vec orjentisali na Vojvodinu.  Sto se mene tice,svejedno mi je,ne postoji dovoljno daleko,ako finansije dozvljavaju...  Samo da svima sto vise odgovara,uslovi itd...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Kisac je OK, lokalci obezbedjuju aparaturu za pecenje, datum tradicionalno druga polovina maja, odnosno 22.V, subota, ako odgovara?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja