PICASOO MZ 425 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice: -"Toma" sasvim OK -Jagnje nikako -Posl. nedelje avgusta ili prva septembra sasvim OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ove teme opsedam Internet cafe u Grckoj i jedva cekam da dodjem kuci. Koliko vidim Toma je vecini prihvatljiv sto je dobro a za ladovinu treba da se snadjemo tamo, molbom ili beskrupuloznim zauzecem najboljeg mesta svejedno. ;D Sto se termina tice nekako mi je najbolji kraj avgusta jer je septembar uvek prepun obaveza: raspust se zavrsava, svi nesto pocinju da rade od tog septembra, tempo zivota namece kraj odmora... Ali to je subjektivan dozivljaj, ne mora da bude tako. Sada bi trebali da usaglasimo taj termin pa da utanacimo datum, da se zna. Narednih par dana ja cu biti voajer na Forumu jer se jako tesko snalazim kada je Windows na Grckom ali tu sam, pratim, jedino ne bih pisao ako ne mora. Нажалост на претходном скупу нисам могао да присуствујем. Не бих вол'о да пропустим још један! Nemamo dva skupa godisnje, samo jedan. Ali nisu skupovi jedina prilika kada mozemo da se vidimo, nije svaki dan Badnji dan, evo malo dogovora i svi smo tamo gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pujse levendas, Vujo. (proveri kod grka sta znaci, nije nista bezobrazno). Nisam antiprotivan za Tomu osim tog nedostatka zelenila i ako dodamo da ce juli i august biti pakleni ,kako predvidjaju, treba boraviti i peci mrtvu zivotinju 4 sata.....Cak su i bungalovi na suncanoj tepsiji. Posle vecernjih maligana, budjenje u takvim uslovima je ne humano..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moji prijatelji se za vikend provozali do Djerdapa, i kampovali u kampu " Toma " . Kazu da i nije da bas nema hlada. Ima ali iza bungalova, a razapeli su i po neko satorsko platno i bilo im OK. Evo kako je to izgledalo : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se ovo Picasu nece dopasti, al morao sam : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan :D Nama ni kafana ne treba. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se ovo Picasu nece dopasti, al morao sam : Ma meni se ne dopada samo ukus mesa, ali bice nesto i od "gudeceg" mesa za mene, no problemoooo...! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Spasićemo prijatelja neprijatnosti, uništićemo i tvoj deo! ;D A krmci ako preteknu neka, umemo i sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Tomu pa taman se ispekli ta dva dana ali koliko kukamo za hladom mislim da cemo i kisu dozvati pa ce nam umesto hlada trebati kisobrani (pu,pu,pu). Sad prelazimo na termin...ja se izjasnjavam da od 1.9.2009 nisam tu,tj. kao da nisam tu jer mi pocinje ispitni rok i nemam ni dana za predah dok ne dam uslov. Tako da ja glasam za neki termin otprilike 22-23.9.2009! A i kao sto Vuja rece od septembra krecu razne akcije tako da je bolje da se mi okupimo ranije,jer dve nedelje ranije nista ne znace. Pa sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kad,bilo kuda sa MZ idem svuda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo u Svilajncu malo pričali i o tome pa nam je nakako najbolje legla druga polovina avgusta. Šta misle ostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo u Svilajncu malo pričali i o tome pa nam je nakako najbolje legla druga polovina avgusta. Šta misle ostali? Ja se slazem Nije problem za ove koji su jos u skoli a bice dovoljno toplo i za satore tako da je to ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jakako, u prvoj polovini verovatno,veci broj ljudi ce biti na odmoru..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 19, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno opet na bolovanje 4 dana jos da nadjem na karti gde je to a imace neko uz put da pravimo grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za laksu orijentaciju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jug i zapad moze preko Svilajnca, pa idemo "coporativno"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan LEPA dugacka turica bas za moju dusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2552 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan LEPA dugacka turica bas za moju dusu A ova varijanta (Via Michelin): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo 032 nemoj da zaboravis da pokupis drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da nece biti problem uz malo srece da dodjem na necemu sto nije MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2552 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Vujo 032 nemoj da zaboravis da pokupis drugara. Taman posla! A gde je Gile iz GM,nešto se ućutao? Ja se nadam da nece biti problem uz malo srece da dodjem na necemu sto nije MZ Pa to ti i nije neki +, ali oprostićemo bivšem eMZeisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da nece biti problem uz malo srece da dodjem na necemu sto nije MZ U srcu je svima nama MZ a ne pod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, doslo vreme odavno da se ide dalje. Videcu samo kako ce izgledati odrzavanje necega sto nije MZ, verovatno veselo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da kod Tome forsiras potok kao u Banji jer ovaj potok je mnogo veci.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...