sasamajstor 54 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Raspitacu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno 3 meseca do naseg skupa! A kako se mi uveliko dogovaramo ja sve imam osecaj da krecemo za desetak dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno 3 meseca do naseg skupa! A kako se mi uveliko dogovaramo ja sve imam osecaj da krecemo za desetak dana! I ja imam isti osećaj. Majce će biti gotove ranije ali se više ne bih maltretirao sa poštom, to je prilika da se razdele, bićemo svi tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,najbolje tako. Flasa domace vec odvojena i ceka da podje na put ka svojoj propasti,posto sumnjam da ce izvesne osobe kojim bude poverena na cuvanje istu i sacuvati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je zasuskaj,nacice se jos poneka cacanska.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, majku mu, biću maksimalno neodgovoran. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce se druzenje produziti do ponedeljka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan dada malo mi je to nekak dva dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moze li neko da napise da li je utvrdjen datum i koji je TACNO!? Malo mi se taj kraj maja kosi sa poslovnim obavezama pa bih hteo da znam koji je vikend u pitanju i da li je taj datum konacan, odnosno moze li se pomeriti vikend ranije ili kasnije da bih se organizovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 23. na 24. Maj. Od podne do podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na samom pocetku je okvirno receno oko polovine Maja,sto je i najbolje jer ima prostora da se u slucaju najave nekog neveremna pomerimo za vikend pre ili posle.Ako cekamo kraj Maja postoji mogucnost da nas vreme zezne i moramo pomeriti vikend posle kada vec ulazimo u Jun a samim tim i u vreme godisnjih odmora i letovanja.Tako da polovinom Maja izbegavamo bar tu mogucnost da neko bude sprecen jer ide na letovanje(osim ako ne ide na neko egzoticno mesto). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da bi bilo bolje 16 na 17 maj(od podne do podne), ali to je samo moje INDIVIDUALNO misljenje...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je to, da vidimo prognozu, u ovom momentu neozbiljno je čvrsto se dogovarati o datumu, ko zna šta nas čeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovaranje sada o detaljima okupljanja je posao na dalekom štapu. Mislim da bi interesantnije bilo da u ovoj temi svi koji imaju predlog o još nekim destinacijama, pokušaju ovde da nas obaveste i informišu kao i da nam putem fotki dočaraju mesto jer nečemo valjda ovu godinu poćeti i završiti samo sa jednim druženjem? Malo je glupo, da probamo da dodam ojoš neko. Zato, ko ima predloge, hrabro napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Na predstojećem skupu mogući su dogovori o narednom ali nije obaveza, MZ Svet se okuplja jednom godišnje i za sledeći skup ima vremena. Očekujem slike ražnja, prasići su naručeni u okvirnoj količini, Upravni odbor je imao više sastanaka na ovu temu, donete su neke jako važne odluke koje će takođe biti saopštene kada bude bilo vreme za to i više izmena nema. Sem u datumu a zbog prognoze. Dok se ne pojave nove informacije temu zaključavam, šta je dogovoreno - dogovoreno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 8, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Otključano! Ne bih čačkao po spisku, računam da je takav kakav je bio i da samo može da se proširi za one koji nisu bili 100% sigurni. 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. Drumskalisica 5 Vlada Afrika 6. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7. Zverinjak 8. Djomla 9. MZ 10. Picasoo Mz 11. Svakak 12. Vule (balansero u prikolici) 13. MZ RIDER 14. Kataklinger 15. bigbad86 16. Vojakis 17. Turbopeđa 18. Gil 19. PeterPan 20. Makica 21. Nemanja-Revera 22. Ilic 1 23. Ilic 2 24. Stefan-sivi MZ 25. Vasic Milan 26. Miha 27. Miha + br.1 28. Floyd* Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash Od aktivnosti treba uraditi sledeće: 1. Proveriti mengele, mangalo ili kako se već zove za pečenje prasadi (kapacitet i tehničke osobenosti) 2. Proveriti nove cene jer je prošao sajam turizma 3. Utanačiti precizno i nepomerljivo datum ako se zna prognoza 4. Pojedinačno se izjasniti ko kako spava da bi rezervisali potreban broj bungalova 5. Razno - ideje, predlozi, sugestije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan makni onog mihu 2 ni ovaj 1 nije siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 8, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Maknuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ovaj miha 1 ovisi o financijijama al cu mu ja pripomognit ak bu bude sta falilo el se dobro kuzi u mz struju a to ce mi 90 % trebat kakve sam srece heheh ono isto vozi mz a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Sator nemam znaci bungalov i voleo bih da znam koliko mi treba da spremim love za ceo dogadjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ja spavam u satoru uzeo sam si vrecu za 450 kn trpi pise na njoj da -6 heheh pa kak bude da bude ono to je temp bez konzumacije alkohole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Oticu ja za vikend do kampa da vidim mangalo i da pitam za cene i detalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 9, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Oticu ja za vikend do kampa da vidim mangalo i da pitam za cene i detalje.. Veliko hvala, posle je sve na nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo datuma 23.V , da li odgovara?? Ako postoji drugi datum dajte, pa da se isplaniramo kako treba!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo datuma 23.V , da li odgovara?? Ako postoji drugi datum dajte, pa da se isplaniramo kako treba!! Za sada ja sam IN...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...