Charuga 769 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neznam dali ste primetili u Louisu cene kombinezona na snizenju (restpost)...posto vec imam jedan dvodelni (200 eura)....drug mi je kupio u Becu i jednodelni (139 eura)... Kada sam letos kupio dvodelni bio sam skeptican sa obzirom na cenu od 200 e....medjutim veoma brzo sam ga "malo je reci" zavoleo.... Robusna "karbonska" zastita mi uliva dodatnu sigurnost....ventilacija....za neverovati.....na kojim vrucinama sam ga vozio letos (mozete videti u putovanjima)....i nikada se u njemu nisam osecao nepodnosljivo.....malo je neprijatno kada prolazite kroz gradove pa morate da cekate na semaforu ali tu nema pomoci ni kod jedne marke.... Normalno kada sam bio u Beogradu do gornjeg dela sam tesko dolazio (jakne)...posto je obicno uvece bila zaplenjena od strane mladjeg motocikliste iz kuce..... Jedina zamerka mi je bio br.54. nisam nikada smeo da se najedem kao covek kada sam imao nameru da ga koristim.....dok opet drugima manekenski gradjenim u kuci sve dobro pristaje tako da ce kombinezon preci kod njih u trajno vlasnistvo...... Dakle vidim ja u Louisu cene isti + jednodelni cena za neverovati....odem kod nas u prodavnicu motoopreme satro da probam kombinezone i vidim da mi treba br.58....na telefon i drugar mi kupi u Becu br.58...nadam se da cu biti i sa njim zadovoljan kao i sa predhodnim..... ZASTO OVO PISEM......predpostavljam da vecina clanova foruma isto kao i ja "ne lezi na parama"....i da je svako iskustvo pogotovo pozitivno sa jevtinom opremom ovde dobrodoslo..... UMALO DA ZABORAVIM: IMA LI KO KOMBINACIJU ZA PREBACIVANJE IZ BECA.....KAKO DA GA TRANSPORTUJEM POSTO DRUGAR NECE SKORO OVAMO (INACE JE SLOVENAC)????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan UMALO DA ZABORAVIM: IMA LI KO KOMBINACIJU ZA PREBACIVANJE IZ BECA.....KAKO DA GA TRANSPORTUJEM POSTO DRUGAR NECE SKORO OVAMO (INACE JE SLOVENAC)?? Živeo drug Sekula koji donosi stvari iz Louisa bez provizije i šalje na kućnu adresu.Pre nego što si kupio trebao si da pretražiš malo forum. Mislim da bi trebalo da otvorimo temu "Popusti u Louisu", za nas koji ne ležimo na parama.Ja sam većinu stvari uzeo na popustu, i samo zahvaljujući tome sam opremljen od glave do pete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da imamo ovako pametnih na forumu.....drug sto donosi iz Louisa to radi 1 ili 2 puta mesecno.....da si malo bolje procitao znao bi da sam kupovao RESTPOST u prevodu ostao je 1 komad mog broja i trebalo je hitno kupiti.....nadam se da si sada dobro razumeo gore navedeni post..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sekula 1 ili 2 puta sedmično.Al nije ni bitno... Nemački nemam pojma, al sam skapirao neke stvari sa Louis-a.Mislim da restpost znači da je na sniženju kao što si i rekao u prvom postu, a koliko komada ima na stanju označava ikonica, dole u dnu strane u tabeli sa veličinama, cenama itd.Zelena znači ima, zuta znači da ima ali još malo (i uglavnom piše broj), a crvena da nema.Koliko vidim, za ovaj kombinezon, broj 58 je i sada zelena tako da nisi morao hitno da kupuješ.Al ni to nije bitno. Za te pare teško da se možeš zaebati i drago mi je da smo istomišljenici bar popitanju robe iz louisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj je odmah zvao telefonom i rekli su mu da ima u Becu samo 1 komad....mrzi me sada da proveravam ikonice tj. dali su sta skidali sa stanja...ali generalno za te pare nemoze nista da se kupi....a kombinezon je opet kombinezon...nebitno iz 1 ili 2 dela meni uliva vecu sigurnost kada ga imam na sebi dok vozim....nazalost kada sam bio mladji nisam bas koristio previse opreme ...tako da se to sada odrazava i na zdravlje...doduse u nase vreme se do opreme i nije dolazilo bas lako....no bez obzira na sve ....svima savetujem da koriste opremu....nemora da bude fensi.... Uglavnom ja se uplasih da ne nestane....pa udri po telefonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan E sto se tice Louisa u Becu moram Vas sve razocarati.Stanje koje pokazuje njihov sajt nema veze sa Austrijom.Cene su jedino identicne.Ponekad se desi za artikl koji na internetu stoji da ima na stanju,u Becu ne moze da se poruci ili obratno.Desava se da stvari za koje prihvate porudzbinu stignu posle dva meseca ili ne stignu uopste.Ima ih koji cekaju rukavice i po par meseci,pa nista/LAZAR npr./.Sve u svemu najbolje stanje se vidi u prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da, definitivno se ne treba oslanjati na ovo sto pise na sajtu, osim cena... Živeo drug Sekula koji donosi stvari iz Louisa bez provizije i šalje na kućnu adresu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za vas ali stvari koje treba da probam a uopste i da vidim ne narucujem preko neta . E sad imam tu prednost da imam boravak u rumuniji ilegitimaciju za ulazak bez vize ,a u temisvaru i sagu imaju po jedna radnja koje su jako lepo snadbevene a ako nemaju nesto uglavnom mogu da poruce . Cen nisu nista vece nego kod luisa ili druguh . Znam da ce jos neko vreme evropa biti daleki zapad i dacemo jos biti robovi propalih narudjibina preko neta i mogucnosti da nesto kupimo jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Najzad je stigao...PREZADOVOLJAN SAM....ima i interesantnih detalja oko ventilacije....za te pare..... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ 3x bolje izgleda uzivo Meni se jedino ne svidjaju nesto preterano protektori... na podlakticama, kao i da ih nema. Uzmi i KNIESCHLEIFER, ako vec nisi. Nego, posto ga ne vidim na louisovom sajtu vec neko vreme, jesi li ga kod njih kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Protektori nisu izrazeni spolja na nadlaktici kao kod drugih probikera.....napravili su ih sakrivene kao kod modernijih kombinezona (skupljih)....kupljen je jos u Decembru u Louisu u Becu a sinoc tek stigao......mislim da ih vise nema posto je bilo restpost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Ja sam takodje uspeo da ga ulovim (verovatno mejdu poslendjim), hteo sam onaj Vanucijev od 250e (na popustu), ali zakasnio... Inace isti takav sam uzeo (belo crveni), evo ga na ormanu pored ;D, najlepsi je. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se, nego reci mi tvoje dimenzije za taj br. 58. Ono sto ima u Louisovom katalogu pozadi za odredjivanje velicine nema veze sa zivotom. Daj molim te tezinu i visinu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Xe....dakle 180 cm...visina i izmedju 93-99 kg...kako kad..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan info posto takodje imam br. 58 184cm, 110kg. (mada mislim da bih se komotnije osecao u br. 60... ali videcemo kada se ovaj razradi malo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan info posto takodje imam br. 58 184cm, 110kg. (mada mislim da bih se komotnije osecao u br. 60... ali videcemo kada se ovaj razradi malo) Ja se jedva uvucem i izvucem iz njega...sam....kako tebi ide????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan a gde si isao da probas, pre nego sto si ga narucio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Danas isproban.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja se jedva uvucem i izvucem iz njega...sam....kako tebi ide?Molim?? Tesko Iskreno, uvecem se ja nekako (mada jedva od grudi... i naravno stomaka ), ali kada sednem na motor (savijem noge u kolenima) imam utisak da ce se razdvojiti na dva dela... Sve se nadam da ce se malo "razgaziti", ako ne... moracu da jurim 60 :( , ovaj htedoh reci da skinem jedno 10-15 kg-a ;D Jos pre nego sto sam kupio taj, bio sam u jednoj radnji i video jedan kombinezon (ne mogu da se setim koji je bio) i zapalio se da ga uzmem (mada je bio dosta skuplji) i probao sam gornji deo br 56... zena kada je videla odmah mi je rekla br. 60 i bila je u pravu (mada nisu imali tada). Ostale su mi jos cizme da nabavim, ail sam video bas tvoj oglas za probiker i da su cak malo uze. Nemam pojma da li da narucim 47 ili ipak 46, snimio sam neke probiker (race) i vanucijeve jedne, ako ih jos ima posto je restpost. (vidim ja da cu sve pare koje sam spremio za servis da spickam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...