the_doctor 7918 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i grešaka, koje se, jbg, dese svima. Jedino što tad nije dobro da si sa one druge strane. Lični primer, 30k km za godinu dana, svaki dan centar grada, koja je verovatnoća da prodje bez peha, nema je. Mora se i na taj način gledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan . @tomamega Ja sam išao ka bogosloviji, riba od bogoslovije i tu je skrenula. Ono što naglašavam ona mi nije presekla put ona je skrenula u mene, neverovatno brzo je skrenukla, verujem da me nije videla, najverovatnije je htela da skrene pre automobila koji su bili iza mene na nemam pojma 10m - 15m fiksirala njih i a mene nije imala u ''vidu'', ne verujem da je drkala tel.. Ta raskrsnica je veoma problematicna. Svakodnevno prolazim Ruzveltovom i uvek se pitam da li će me auto propustiti na toj raskrsnici. Jos je opasniji smer iz pravca Bogoslovije, jer je veća frekvencija skreanja levo ka Carliju Čaplinu iz snera Vuka, ima puno servisa tu, parking kod Pionira itd.Tebi se desilo upravo ono čega se pribojavam - da mi neko bukvalno ne ostavi šansu da reagujem. :mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Мора ових дана много да се буде опрезнији у саобраћају . И да се похвалим моје жена зна да вози на 2 точка..... али аутомобил ??!!. Пре неки дан идемо обилазницом од Панчева ка Овчи и на раскрсници она улете са око 60 км на час у 3 степену преноса под 90 степени угао .Ауто.... оп на 2 точка ја у шоку балансирам и вриштим што не успориш иако си у 3 степену. Није имала рутину и времена да убаци у 2 и ја јој реко можеш и трећом али рачунам успориће .Она није ни скапирала да смо могли бити на крову рече..... да сам мало прикочила тек тада би било густо ???!!. Ау брате није ни свесна била свог поступка. Тако да не вреди кад је неко антиталенат ( има дозволу 10 и кусур год.) не вреди само што даље и пропуштати их иако немају предност , иако греше бежи што даље склањај се итд. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...