Bishke 263 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje jedan covek iz Sjenice...msm da je 150 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/acerbis-rezervoar-za-xt600e-i-ttr600-3943509-oglas.htm?filter_id=5801049 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ! Hvala Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sta ste utihnuli,nije valjda da ste svi vozili juce i danas pa vas nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo stigao do otkrića da treba da menjam gumicu u zadnjim kočionim kleštima, pušta ulje I otišao do Biker House-a da uzmem lanac i lančanike da bih saznao da ne rade, JOŠ UVEK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene opet problem, izgleda da su kraceni srafovi i distanceri na prdnjim klestima....nemam pojma kako je bilo fabricki uglavnom prednja klesta ne dolaz najbolje, ako bi neko bio ljubazan da slika i da merice..... P.S balltrek javi se.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene opet problem, izgleda da su kraceni srafovi i distanceri na prdnjim klestima....nemam pojma kako je bilo fabricki uglavnom prednja klesta ne dolaz najbolje, ako bi neko bio ljubazan da slika i da merice..... P.S balltrek javi se.... hehehe...evo da se javim! U sutra idem za MNE i vraćam se tek u subotu uveče, tako da ništa do nedelje. Ali molim te da mi tačno opišeš šta ti treba , tj. koje merke, po mogućstvu i da fotkaš, kako ne bih dva puta uzimao iste. Ja sam se od Nove godine već dva puta vozio po gradu. ps. Ostao si dužan da javiš koja je debljina zidova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan 4 mm sam ja stavio debljinu zidova, slikacu sutra da bih pojasnio sta mi treba tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,pitanje...?osovina od pumpe za ulje da li treba da ima luft napred nazad (unutra-napolje) i zupcanik na njoj da li treba cvrsto da stoji na osovini bez pomeranja ili treba da ima lufta? http://s1227.beta.photobucket.com/user/zuna89/media/22012013018_zps2af1152c.mp4.html http://s1227.beta.photobucket.com/user/zuna89/media/22012013017_zpsb466f69b.mp4.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko stari istegljeni lanac ,koji bi inace bacio u kantu da mi pokloni? Ili prednji lancanik sa manje od 15 zubaca pa mi proda? Ne treba mi cak ni ceo lanac ,3,4 clanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ceo lanac da ti poklonim.... Prednji lancanik nazalost samo 15 zuba javi se u PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, ocu da uzmem mitas e09 gume za xt-a. Problem je sto zadnju imaju samo u 130/80 mjesto 120/90 po fabrici propisanoj dimenziji... Kakva su vasa misljenja oko toga, stavljat ili ne? sto gubim sa ovim? e da... je li ko vozio e09 ? kakva je ? cuo sam da je za mokri asfalt pogibja, a za ostalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, ocu da uzmem mitas e09 gume za xt-a. Problem je sto zadnju imaju samo u 130/80 mjesto 120/90 po fabrici propisanoj dimenziji... Kakva su vasa misljenja oko toga, stavljat ili ne? sto gubim sa ovim? e da... je li ko vozio e09 ? kakva je ? cuo sam da je za mokri asfalt pogibja, a za ostalo ? Nemaš frke, 130/80 ide bez problema.... Malo lakše po klizavom i bit ćeš zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 30, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Što se dimenzija tiče, ja vozim 140/80 i nemam nikakvih problema, jedino što mi je guma pojela deo lancobrana Ranije sam vozio 130 sa nižim profilom (guma namenjena touring motorima, prednja!) i razlika je bila ogromna kad sam stavio ovu, trebao mi je ceo dan da se naviknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Što se dimenzija tiče, ja vozim 140/80 i nemam nikakvih problema, jedino što mi je guma pojela deo lancobrana Ranije sam vozio 130 sa nižim profilom (guma namenjena touring motorima, prednja!) i razlika je bila ogromna kad sam stavio ovu, trebao mi je ceo dan da se naviknem. Inače, za vašu informaciju, za felge kakve imaju yamahe XT, za felgu 2.50 je maksimalna širina 130, a za 2.75 je 140. Može i 140 na felgu 2.50 ali ne sjedne dobro i ne preporuča se.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Mitas E09 i ok su i po asfaltu i za blazi off... Ali po mokrom kad naidjes na "zebru", neka ti je Bog u pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem... Danas u voznji mi je prestao da se puni aku... Svetla su bila sve slabija i slabija dok nije izvukao svu struju iz akumulatora i nisam vise mogao ni da zaverglam... Sta bi mogao biti problem? Ja sumnjam na regler i ako je on, da li pase za moju Tenere (3aj) regler od XT-a (2kf)? Da napomenem, aku je nov, skoro stavljen 12Volt, 12Ah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Mitas E09 i ok su i po asfaltu i za blazi off... Ali po mokrom kad naidjes na "zebru", neka ti je Bog u pomoci... Istina da nisam neki expert za gume, ali onakav krampon i blazi off ? Kako to sad ? Pa najvise je kupujem za off ... bila bi 30/70 u korist offa ??? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Mitas E09 i ok su i po asfaltu i za blazi off... Ali po mokrom kad naidjes na "zebru", neka ti je Bog u pomoci... Istina da nisam neki expert za gume, ali onakav krampon i blazi off ? Kako to sad ? Pa najvise je kupujem za off ... bila bi 30/70 u korist offa ??? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Odlicne su one i za grublji off, ali nikako sa onim pritiskom vazduha u njima sa kojim se vozi po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Mitas E09 i ok su i po asfaltu i za blazi off... Ali po mokrom kad naidjes na "zebru", neka ti je Bog u pomoci... Istina da nisam neki expert za gume, ali onakav krampon i blazi off ? Kako to sad ? Pa najvise je kupujem za off ... bila bi 30/70 u korist offa ??? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Pa to sam rekao jer sam ih i probao samo na blazem off-u, pa sam rekao da su ok za blazi off... Nisam ih probao za tezi offroad pa ni ne mogu da tvrdim kako se ponasaju na toj podlozi... Glupo bi bilo da tvrdim nesto sto nisam siguran...zar ne..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6188 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem... Danas u voznji mi je prestao da se puni aku... Svetla su bila sve slabija i slabija dok nije izvukao svu struju iz akumulatora i nisam vise mogao ni da zaverglam... Sta bi mogao biti problem? Ja sumnjam na regler i ako je on, da li pase za moju Tenere (3aj) regler od XT-a (2kf)? Da napomenem, aku je nov, skoro stavljen 12Volt, 12Ah... Mislim da neće moći. 2kf ima jednofazni alternator. Uzmi od tvog modela ili zovi Jošku (možeš i Rajka u Laboratoriju), i uzmi nov regler. Pre nego što išta budeš radio, proveri da li ti je dobar alternator, da li iz njega dobijaš struju (naizmeničnu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Mitas E09 i ok su i po asfaltu i za blazi off... Ali po mokrom kad naidjes na "zebru", neka ti je Bog u pomoci... Istina da nisam neki expert za gume, ali onakav krampon i blazi off ? Kako to sad ? Pa najvise je kupujem za off ... bila bi 30/70 u korist offa ??? Ako ti je off sastavljen od makadama, kamenitih podloga i slično, biti će ti ok....Ali u blatu nisu nešto, ono zadovoljava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem... Danas u voznji mi je prestao da se puni aku... Svetla su bila sve slabija i slabija dok nije izvukao svu struju iz akumulatora i nisam vise mogao ni da zaverglam... Sta bi mogao biti problem? Ja sumnjam na regler i ako je on, da li pase za moju Tenere (3aj) regler od XT-a (2kf)? Da napomenem, aku je nov, skoro stavljen 12Volt, 12Ah... Mislim da neće moći. 2kf ima jednofazni alternator. Uzmi od tvog modela ili zovi Jošku (možeš i Rajka u Laboratoriju), i uzmi nov regler. Pre nego što išta budeš radio, proveri da li ti je dobar alternator, da li iz njega dobijaš struju (naizmeničnu). Ok, a kako da probam da li imam struju sa alternatora? Gde da merim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6188 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Raskopčaš tri žice koje izlaze iz dekla (levog), i idu u regler. Meri unimerom postavljenim na naizmenični napon voltažu između sve tri faze. Ako je približno jednak rezultat, onda sa velikom sigurnošću znaš da ti je otišao regler, a da je alternator ispravan. Mada, pošto vidim da si i u NS, Joška je u Temerinu, probaj da se sa njim čuješ i da on pogleda i napravi ti regler (bolji od fabričkog). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Mitas E09 i ok su i po asfaltu i za blazi off... Ali po mokrom kad naidjes na "zebru", neka ti je Bog u pomoci... Istina da nisam neki expert za gume, ali onakav krampon i blazi off ? Kako to sad ? Pa najvise je kupujem za off ... bila bi 30/70 u korist offa ??? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Pa to sam rekao jer sam ih i probao samo na blazem off-u, pa sam rekao da su ok za blazi off... Nisam ih probao za tezi offroad pa ni ne mogu da tvrdim kako se ponasaju na toj podlozi... Glupo bi bilo da tvrdim nesto sto nisam siguran...zar ne..? Istina ziva. Nismo se razumjeli Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...