baltrekk 990 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, baš me zanimaju LEDare na tabli (i ostalo, naravno). Da ne bude da nisam obećao. U toolbox koji sam napravio je stalo baš dosta krupnog alata cca3kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan toolbox je ekstra, hocu i ja jedan :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Milina! Šta je sledeće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da nisam obećao. U toolbox koji sam napravio je stalo baš dosta krupnog alata cca3kg. Skoro sam nabavio zadnji blatobran pa me zanima gde se kace migavci, na usice koje idu o rama ili na blatobran gde si ti izbusio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam nabavio zadnji blatobran pa me zanima gde se kace migavci, na usice koje idu o rama ili na blatobran gde si ti izbusio? hehehe.... To pitanje sam i ja postavio na pocetku sezone, jer ni ja nisam imao zmigavce! >) Evo kako sam ga ja resio> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam nabavio zadnji blatobran pa me zanima gde se kace migavci, na usice koje idu o rama ili na blatobran gde si ti izbusio? hehehe.... To pitanje sam i ja postavio na pocetku sezone, jer ni ja nisam imao zmigavce! >) Evo kako sam ga ja resio> A sta ide na usice koje idu sa rama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Na te usice se kace migavci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Na te usice se kace migavci. Tako je. Ja sam resio da stavim manje zmigavce umesto original televizorki , pa sam primenio drugaciji nacin za vesanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 25, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan na jedne usice se kaci nosac kofera a na druge se premeste zmigavci,tako sam bar ja uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, baš me zanimaju LEDare na tabli (i ostalo, naravno). Da ne bude da nisam obećao. U toolbox koji sam napravio je stalo baš dosta krupnog alata cca3kg. Idlicno je ispao toolbox . Kako si ga napravio? A mogai bi i za led dijodice objasniti na km satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj XT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj XT A eto ih i moji tockovi XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Menjaces enduro tockove za ove livene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, baš me zanimaju LEDare na tabli (i ostalo, naravno). Da ne bude da nisam obećao. U toolbox koji sam napravio je stalo baš dosta krupnog alata cca3kg. Idlicno je ispao toolbox . Kako si ga napravio? A mogai bi i za led dijodice objasniti na km satu Što se sijalica tiče - ništa komplikovano. Skineš prednju masku i gumenu zaptivku ispod km sata i samo zameniš sijalicu, recimo kao ova LED koja se vidi na fotografiji. Toolbox sam pokušao da napravim tako da ništa ne bušim već da koristim sve postojeće rupe na ramu. Koristio sam tubu za hamer i kratio sam je koliko mi je bilo potrebno http://www.papirnisv...2-2911-prod.htm Fiksirao sam tubu na tri mesta sa nekim metalnim nosačima na aluminijumske profile. Naravno, zbog velikih vibracija sve je ušrafljeno sa maticama sa plstičnim navojem kako se ni bi ništa odvrtalo. Dve obujmice koje drže toolbox su namenjene za plastične oluke sa gumiranim držačima. Za sada i posle predjenih 2000+ km (veći deo je na off-u) sve drži kako treba. Kad budem stigao napraviću fotku šta sam sve ubacio unutar toolbox-a koji je namenjen kao alat za velike popravke ( ja sam ga uglavnom koristio za zamenu guma i prijatelju za zamenu ulja), jer u koferu imam i mali alat (manji ključevi, svećica, Victorinox i druge manje gluposti) koje redovno koristim kada je potrebno da nešto na brzinu odšrafim. Sve u svemu mislim da je toolbox odlična stvar, a naročito za sve one koji voze van puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Menjaces enduro tockove za ove livene ? Necu menjati, imacu i jedne i druge pa menjati po zelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Zarko, pa ti si ga opet rasturio!? Šta ćeš sada da radiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Zarko, pa ti si ga opet rasturio!? Šta ćeš sada da radiš? Svašta nešto Treba da stavim mast u vrat upravljača ko zna kad je to podmazano, da ofarbam vile, da ofarbam zadnju viljušku, hogostupe, ćopu, da podignem zadnji amortizer, da namestim zadnji amortizer, pošto je kod mene otvoreni top hoću da oajačam ram prečagicom ovako mi deluje slabašno, da nabacim enduro točkove, i posle ostaje kozmetika, bočne plastike na rezervoaru, nalepnice itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 26, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, baš me zanimaju LEDare na tabli (i ostalo, naravno). Da ne bude da nisam obećao. U toolbox koji sam napravio je stalo baš dosta krupnog alata cca3kg. Idlicno je ispao toolbox . Kako si ga napravio? A mogai bi i za led dijodice objasniti na km satu Što se sijalica tiče - ništa komplikovano. Skineš prednju masku i gumenu zaptivku ispod km sata i samo zameniš sijalicu, recimo kao ova LED koja se vidi na fotografiji. Toolbox sam pokušao da napravim tako da ništa ne bušim već da koristim sve postojeće rupe na ramu. Koristio sam tubu za hamer i kratio sam je koliko mi je bilo potrebno http://www.papirnisv...2-2911-prod.htm Fiksirao sam tubu na tri mesta sa nekim metalnim nosačima na aluminijumske profile. Naravno, zbog velikih vibracija sve je ušrafljeno sa maticama sa plstičnim navojem kako se ni bi ništa odvrtalo. Dve obujmice koje drže toolbox su namenjene za plastične oluke sa gumiranim držačima. Za sada i posle predjenih 2000+ km (veći deo je na off-u) sve drži kako treba. Kad budem stigao napraviću fotku šta sam sve ubacio unutar toolbox-a koji je namenjen kao alat za velike popravke ( ja sam ga uglavnom koristio za zamenu guma i prijatelju za zamenu ulja), jer u koferu imam i mali alat (manji ključevi, svećica, Victorinox i druge manje gluposti) koje redovno koristim kada je potrebno da nešto na brzinu odšrafim. Sve u svemu mislim da je toolbox odlična stvar, a naročito za sve one koji voze van puta. Gde ima da se kupe ove led diodice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Zarko, pa ti si ga opet rasturio!? Šta ćeš sada da radiš? Svašta nešto Treba da stavim mast u vrat upravljača ko zna kad je to podmazano, da ofarbam vile, da ofarbam zadnju viljušku, hogostupe, ćopu, da podignem zadnji amortizer, da namestim zadnji amortizer, pošto je kod mene otvoreni top hoću da oajačam ram prečagicom ovako mi deluje slabašno, da nabacim enduro točkove, i posle ostaje kozmetika, bočne plastike na rezervoaru, nalepnice itd... Obavezno da pokupiš mere za zadnji distancer na amortizeru. @Goshke - pogledaj u bilo koju prodavnicu auto delova ili kozmetike. To je obična LED pozicija koja se koristi kod automobila. Cena je negde oko 300RSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dal su agregati xt i tt 600 isti skroz ? i dal to znaci da bi mogo sa xt nabaviti krublu i dekompresor i nagurati u svoj ? ostavljeni su cepovi da se ubaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas zadnji lancanik ima zuba, kod mene ovaj na SM tockovima ima 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bi trebalo da ima 52 (ako se ja dobro secam kad sam menjao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6169 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ko se boji kurble još... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas zadnji lancanik ima zuba, kod mene ovaj na SM tockovima ima 46 Oko 45, nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene tvornički 45 zubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...