lord_oblivion 1387 Napisano Decembar 20, 2020 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan pre trackera sam vozio C04 pozadi i AC10 napred ali je AC prilicno nepredvidiva, nisam bio zadovoljan. cudna guma...prednja. zadnja AC10 je sasvim ok ali se i ona trosi brzo kao i tracker. osim toga, tracker je naslednik modela AC10, koja se vise ne proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nesto oko motora i primetim da je ovaj deo okrenut naopako - strelica i 'UP' idu na dole (ova slika je sa interneta). Jel smem da odvijem i okrenem kako treba ili bolje da prepustim majstoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, JankelA je napisao: Gledam nesto oko motora i primetim da je ovaj deo okrenut naopako - strelica i 'UP' idu na dole (ova slika je sa interneta). Jel smem da odvijem i okrenem kako treba ili bolje da prepustim majstoru? To ti je prozorče za štelovanje usisnih ventila. Obično je o-ring na tom poklopcu lošiji, jer retko ko ga menja, nego najčešće stave malo diht mase i tako vrate. Pa ćeš i ti morati staviti diht mase kad ga skineš, ili da menjaš o-ring. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Decembar 20, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutro stavljam trekera pa ću videti. U CO2 sam pomalo razočaran, ljulja kao da mi je odšrafljen točak, 130 80 17. Dobro gura po blatu, travi ali po suvom se javlja neki čudan osećaj nesigurnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Decembar 20, 2020 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan to tako treba kad je nova. i meni se to desavalo, posle 200km gasiranja po asvaltu, pojede se malo i stabilizuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2020 at 8:15 AM, srbac said: U celoj priči najbolji je TCI od TTR ai on se ispod 500e teško nalazi. Za taj TCI treba se menjati pickup, namotaji i regler, skupa rabota. Mada i TTR nema više KS od drugih ali ima ogroman obrtni moment. Uh druze, gresis ozbiljno, TTR ima dosta losiji obrtni momenat cak i od Tenere 660 matore, licno probao oba jedan za drugim, tj posedujem TTR 600 a drugar imao Teneru, dosta je bolje isla ta Tenera, veca krajnja brzina, bolje ubrzava... TTR je na niskim obrtajima mrtav motor, tu me najozbiljnije razocarao. Mozda sam i previse ocekivao od istog, jer sam pre kupovine cuo samo reci hvale o tom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Decembar 30, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tenera ima znatno duzi prenos, normalno je i da je brza i da bolje ubrzava. Ali za teren je TTR je mama TTR ima 60nm a tenere 50nm. Merili italijani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Decembar 31, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ali pitanje je na koliko obrtaja isporucuje tih 60nm. Za teren je bolje da je ta isporuka sto nize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 12, 2021 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako nekome treba nesto od ovoga javite se...svaki dogovor oko cene moguc Imam jos dosta nekih sitnica i par nekih vecih stvari... KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Januar 17, 2021 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ploča ne mere nekako na XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alecco006 2 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje li neko neki krsteni aftermarket auspuh? Trazim vec duze vreme nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Februar 5, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2021. at 0:21, alecco006 je napisao: Prodaje li neko neki krsteni aftermarket auspuh? Trazim vec duze vreme nista.. Prodajem ovo, došlo je s motorom ali planiram koristiti tvornički. Promenio Februar 5, 2021 član Marinpercic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Februar 5, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija: Split Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko ga cijenisПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Februar 5, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1000 kn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Februar 6, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije fiksno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5857 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 2034 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slika dana: Sa stranog foruma - lik slučajno naleteo na ovaj primerak u fabričkom stanju sa samo 35 km na satu. Neki deda ga čuvao u garaži maltene zapakovanog 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mogucnost da se dekompresor okrene naopako? Bio je motor kod majstora nesto je radjeno i kad je vracen vise nece da upali, odnosno ne moze da se zgazi kurbla, pre toga je palio normalno, decko od kog sam kupio mi je pokazao kako se pali i uvek iz 2-3 pali, pokazao mi je da obratim paznju na onaj zvuk kad dekompresor odradi ali sad sam primetio da se to ne cuje vise kad spustim kurblu nego tek kad se ona vrati skroz gore, jel zna neko sta bi mogao da bude problem? Svakako ce motor ici kod majstora ali su trenutno svi kod kojih bih otisao u guzvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Mart 3, 2021 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da malo nategneš sajlu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla nije original, ali nece ni kad se nategne, kad probam rukom da povucem onu polugu pored kurble ona odradi i vrati se u pocetni polozaj ali onaj gornji kraj ostane u levom polozaju, ne vrati se kao na ovom snimku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Mart 3, 2021 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa feder treba da vrati nazad sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam ukapirao na kom principu radi to gore, nije bilo federa pa nije vracalo, namestio sam sad vraca ali i dalje problem... Ovaj zvuk koji se cuje na samom kraju snimka se pre cuo kad spustim kurblu dole, a sad kad se vrati skroz gore, razmisljam se da skinem dekli da probam da nadjem problem Promenio Mart 4, 2021 član JankelA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto je upitas tog majstora sta je uradio?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao odmah cim su mi vratili i dobio odgovor da ne znaju, da su poslali motor kod nekog kolege da odradi nesto oko korpe kvacila i kad se vratio kod njih palio je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 7, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze nesto da se vidi sa ove slike, da li je sve u redu ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...