gixxer750/94 726 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, aca-pn je napisao: Nekad je svaka kuća imala surupe, cedjene sokove svakako nije, ja se bar ne sećam da sam igde u detinjstvu pio cedjen sok. Jel se racuna sok od grozdja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9563 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1014 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gixxer750/94 said: Jel se racuna sok od grozdja? Ali samo fermentisani 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uh jos rano presecen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 3, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...e,ja sam za širu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sokovi mogu za sada i da se preuzmu u Beogradskoj Višoj Poslovnoj. Potrebno je samo najaviti ranije da organizujem dostavu prvo tamo. Jabuka na sniženju 250 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upiši me za jedan Granny Smith i Mix, da probamo. Pa javni kad bude moglo da se preuzme 0640002242 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Važi, javljam sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 4, 2022 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan A tog miksa ima? Hajde i meni Granny i Mix, da ne komplikujemo logistiku. 063 618 399 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje neko sirup od zove .... Obozavao ga kao klinac al to danas retko ko bere i pravi ... I do koprive je lep, sa nanom. Ali je pun secera. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 4, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Koprivu nisam probao a da budem iskren nisam ni cuo za sok od nje. Javio se jedan kolega iz NS da ima sirup od zove, neplanski veceras prodje njegovim krajem al jos nije video poruku. Jbg ... Ja volim te domace sirupe, nase generacije su odraske na tome 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Jun 4, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mix sa cveklom leci sidu. Koliko je dobar,to je bruka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Neki mi rekoše da je dobar za mamurluk:) Ima jedna ekipa što voli da popije, pa sad stalno uzimaju za dan posleJa ne mogu da potvrdim, nisam probao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sok od većine povrća od kog je moguće napraviti sok se koristi za detox. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude želeo da pazari sok od mene, najbolje da mi pošalje poruku na WhatsApp ili Viber. Pa se dogovorimo. Napomena je da nemam i ne prodajem zovu, koprivu ni hajdučku travu, da neko ne pobrka sa oglasima u ovom mom oglasu i dovede se u zabludu. Znači sok od voća i povrća imam samoTo je što je, takav mi je vajb letos. 069673313 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 6, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ee jeste ljudi, covek otvori svoj oglas za svoje sokove, vi izreklamirate druge, ispljujete cene i nastavite dalje. Bas nekolegijalno. @Bojan82 Vidim da moze u Bg-u da se pokupi, da li se mozda razvila strategija i za dalja mesta ? Neka sluzba mozda ili tako nesto, Ns je upitanju ? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Tarmi636 je napisao: Ee jeste ljudi, covek otvori svoj oglas za svoje sokove, vi izreklamirate druge, ispljujete cene i nastavite dalje. Bas nekolegijalno. @Bojan82 Vidim da moze u Bg-u da se pokupi, da li se mozda razvila strategija i za dalja mesta ? Neka sluzba mozda ili tako nesto, Ns je upitanju ? Pa reci. Al nema veze, neću da se nadgornjavam više i kljucam tu ko neki petlić po forumu. Jedini razlog što još uvek nisam obrisao ceo oglas je da se vidi to što si sam primetio. Ne živim od toga svakako pa neka ih. Da ti odgovorim, stvarno ne znam kako bi mi se isplatilo za NS da vozim sok, a da ne minusiram na gorivu. Jedino da dobro upakujem u kutiju, pošaljem kurirskom službom. Pa ako izlome da ti vratim novac, ne znam kako drugačije trenutno. Ustvari, pošaljem ti bez otkupa pa platiš poštom posle ako je sve čitavo.Ako su sjebali nema veze, nikom ništa Promenio Jun 6, 2022 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno na stanju ostao Golden Delicious. Napisaću u ovde kad napravim novu turu od drugih sorti. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Jun 9, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prva tura popijena,druga stigla danas. Za trecu se vec prijavljujem. 15 komada cvekle i 5 green jabuke,kad napravis javljaj. Izvini sto necu koprivu i latice ruze Sokovi su za 10 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno aktuelno 1.Zlatni delišes 2.Cvekla Mix 3.Narandza Djumbir Nazdravlje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaintersovan sam za sokove! Samo da proverim jel ide neko od kolega često za Bg, pa da se nađe sa Bojanom i pokupi sokove i iste donese do Ns! Plaćam pivo... Ili da se nas par Novosađana skupi, pa nekako organizujemo prevoz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Jun 13, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Probao jabuku zlatni delišes i bruka. Sutra testiram cveklu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 2.6.2022. at 12:39, Bole37 je napisao: Ovo je kapiram bez secera... Šećer je fruktozni, znači što ga ima u voću biće i u soku. Apsolutno bez rafinisanog šećera. Šećer se trpa u sokove od biljaka pominjanih ranije, i to ide 1Kg/1L.Sirup od višnje 0.6Kg/1L. @ZEMZEMCvekla mi je okosnica proizvodnje, retko kome se ne svidi. Ja koji cveklu ne mogu očima da vidim taj sok pijem redovno, jednu čašu ujutru. Tako da mi 1l traje više dana.Inače pijem vodu kad sam žedanKoka kola i sokovi industrijski su za mene prošlost. Promenio Jun 13, 2022 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5093 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cvekla mix fenomenalan, juice sa djumbirom takodje... Jedini problem brzo se trosi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Jun 20, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja prezadovoljan cveklom, moj favorit, kad se lepo razladi brukaaaa. Đus kao đus meni dobar ali moji ukućani slabo piju ovu vrstu tako da glasovi idu za jabuku i cveklu. Čekam ako bude od one druge jabuke da isprobam i tu felu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Granny ima i sad ali nije sezona i cena je jaka. Izašao bi sok na nekih 400 po L što je previše skupo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...