ZoSo 1 Napisano Maj 30, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan i pozdrav svima. Da li neko ima, ili mozda zne gde moze da se nabavi centralni imbus sraf (30mm) za levu deklu? U ptanju je Honda xl600v transalp. Izubijao sam svoj kad sam ga skidao zbog stelovanja ventila. Odgovara i sa puno ostalih hondinih modela (africa, shadow, vt...). Unapred se zahvaljujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5783 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Premeri korak i fi navoja. Postoje specijalne gvozdjare u kojima sam vidjao hromirane cepove, kojima je namena nesto drugo. Imaju i gumeni o-ring na sebi. Medjutim ako pase... Modul iz Pozege ima bas takve, pa ih nazovi i pitaj koji je korak navoja datog precnika, i sta mu je namena, pa nadji u najblizoj radnji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Maj 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Alu čep (ako je bocni, gornji je celik). Kod Stojanova porucis nov, sacekas 2-3 nedelje. Samo ima das kataloski broj. Nije uopste neka cena, ali ne secam se tacno, kupovao sam ih par puta kad mi dodju lepi motori a sraf oglodjan. Edit: kat broj 90087KT7000 Kontam da ce ispod 2000 din da kosta kod nas. Promenio Maj 30, 2022 član abarth_maniac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivke80 6 Napisano Jun 22, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan CAP,30MM for XRV750 AFRICA TWIN 1993 (P) SWITZERLAND - order at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓Good to order: CAP,30MM ✓Manufacturercode: 90087-KT7-000 ✓Quality part Poslato sa ATU-L21 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...