djura 28 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opet tuce sve redom... 1ª - Suzuki V Strom 650 ABS 2ª - KTM 950 Supermoto 3ª - BMW R 1200 GS Adventure 4ª - Buel XB 12 X Ulysses 1200 and these the winners: 1.- V Strom 650 - 21 points ( 3 firsts) 2.- CBF 1000 - 21 points ( 2 firsts ) (I think that´s other great bike) 3.- BMW 800 S - 13 points 4.- BMW K1200 GT - 12 points 5.- Fireblade - 8 points. Eto malo i Smajseru da damo argumenata kada krenemo da mu kenjamo da ima samo jedan auspuh, da ima samo 650ccm i td Jebote, pravi sam drugar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da evo i slike pobednika: DL650 K7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Avgust 15, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A koji su bili kriterijumi? Sigurno nije snaga/brzina/ubrzanje... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj 2,5EUR pa vidi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Avgust 15, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan daj 2' date='5EUR pa vidi :wink:[/quote'] Ma to nije problem, al slabo parlam spanski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zastava 128 2. FAP 13 3. Pony Express 4. Cesna 225 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj 2' date='5EUR pa vidi :wink:[/quote'] Ma to nije problem, al slabo parlam spanski Sastavili su skroz cudnu kombinaciju motora i birali "gospodara Alpa 2006" i ispade da je mali Strom tata-mata tamo. Jos samo da posaljemo Smajsera na passo Stelvio da to i potvrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam citao motociklismo danas iz 2005 , V strom nije cak ni pomenut... Ko je bio u konkurenciji? Jel to u Enduro Stradale klasi Djuro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam citao motociklismo danas iz 2005 ' date=' V strom nije cak ni pomenut...[/quote'] Ovo je izaslo u najnovijem broju Ko je bio u konkurenciji? Jel to u Enduro Stradale klasi Djuro? imas u donjem desnom uglu one naslovne strane gore u prvom postu BMW F800 S (ovo je valjda najruzniji BMW svih vremena, ukljucujuci tu i automobile) BMW K1200GT Honda CBF 1000 Honda CBR 1000 RR Suzuki V-STrom 650 Ne znam po kom kriterijum su birali...totalno neka cudna ekipa. Ko ce da razume lude Spance... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1405 Napisano Avgust 16, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motorradov test ALPEN MASTERS od 02.09.2005. 1.V-strom 650 2.BMW R1200GS 3. dukati MULTISTRADA 1000 S 4.YAMAHA XT 660 X Nazalost Strom 1000 je cak slabije kotiran od 650-tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zastava 1282. FAP 13 3. Pony Express 4. Cesna 225 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jebote' date=' pravi sam drugar....[/quote'] Sto jes jes! Pravi prijatelj ! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan A koji su bili kriterijumi? Sigurno nije snaga/brzina/ubrzanje... :o Ma u pravu si ......sta znaju te ''evropske seljacine'' Misle imaju kintu, mogu da provozaju SVAKI motor (po Alpima), pa im to daje pravo da mrse koji je motor najbolji :shock: . Pa valjda se u BG voze najbolje i najnovije makine, a i Alpi nisu neki teren za isprobavanje performansi. To se radi na potezu CK-Slavija, pa ko prezivi pise za novine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda se u BG voze najbolje i najnovije makine, a i Alpi nisu neki teren za isprobavanje performansi. To se radi na potezu CK-Slavija, pa ko prezivi pise za novine Naravno... ovde je zakonom zabranjeno bilo sta na dva tocka starije od 3 meseca i bilo sta na dve noge starije od 16 godina , posle toga ide sve u staro gvozdje! Takodje, kacige su dokazano smrtonosne pa su isto zabranjene kao i jakne (moze siroma` da prokuva u njoj) a takodje se motori koriste za prijem devojaka u srednju medicinsku i srednju za negu lepote, koja ima najvise ku... ovaj, motora pod sobom ta ima i najvise bodova Sto se tice slavije ili CK, medjunarodna moto asocijacija je dekretom trazila od smrdljivih Monaca, Katalunje i Hungaroringa da odjebu jer je svima poznato da su najbolje staze beogradski Death Ring tj slavija i Road to Oblivion tj CK-Monza .. ah da, i ko prezivi ima na Monzi besplatan Red Bull! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice slavije ili CK' date=' medjunarodna moto asocijacija je dekretom trazila od smrdljivih Monaca, Katalunje i Hungaroringa da odjebu jer je svima poznato da su najbolje staze beogradski Death Ring tj slavija i Road to Oblivion tj CK-Monza .. ah da, i ko prezivi ima na Monzi besplatan Red Bull! [/quote'] Ko prezivi ''Stojanovica cupriju'', led u picu i promaju od otvorenih prozora u GSBu moze da se kandiduje za pisanje moto-opisa u ALPEN MASTERS (belosvecke lazi & prevare) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 17, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam to Stromche sinoc i jako lijepo se vozi, mozda je malko premekan za moj ukus al dobro, snage cini mi se ima sasvim dovoljno (bar za mene, kad sjednu dvoje + prtljag druga je prica sigurno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 17, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam to Stromche sinoc i jako lijepo se vozi' date=' mozda je malko premekan za moj ukus al dobro, snage cini mi se ima sasvim dovoljno (bar za mene, kad sjednu dvoje + prtljag druga je prica sigurno).[/quote'] Selo bome dvoje, stavili i prtljag pa zapicili uz Rudnik...bez napora,gubitka brzine, izdisanja motora i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan tako je smajser inache je u klasi mali strom sa najjachim motorm uraaaaaaaaa zivio mali strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan op'la, jos jedan sa malim :mrgreen: Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...