MarkoL 0 Napisano Maj 27, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko zna gde se mogu kupiti platine za elektricnu benzinsku pumpu. U pitanju je Honda Vfr rc24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1042 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan bez kupovine platina , uradi sam varijanta za manje od 500rsd 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoL 0 Napisano Maj 28, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Ali kod mene su nagoreli toliko delovi kontakta da su se skroz potrosili pa im treba zamena, zato moram zameniti platine. Ako neko zna imaju li se gde kupiti u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/ostalo/platine-benzinske-pumpe/oglas/72884613 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoL 0 Napisano Maj 29, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, takvi su. Samo ako se neko javio da zna u Beograd Jos bi bolje bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano Maj 29, 2022 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' može neka prigradska opština...ili samo krug dvojke? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Jul 29, 2022 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi rešio te platine ako nisi imam ja neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...