the_doctor 7781 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobrodošli... Polako širimo ekipu. Sve dobri ljudi i uvek dobro zezanje. @GR 46 Goco, pridruži se sa svojom pčelicom sledeći put. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7781 Napisano April 22, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa: "ne silazimo!" nastavlja. @Niksha @blackmore @djuraz i Fića drug. Žene nam sa nama.... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7781 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Demant još jednom na ime teme. Kosmaj, pivnica, izlet ceo dan. Žena provozala novu moto obuću. Badminton, frizbi, klopa, piće, druženje, muzika... Sale @travelman je sa nama proslavio 102k km bez kvarova Dobih danas vredan poklon od njega. Biće kako si namenio. I veliko hvala! Do sledećeg druženja... 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 18, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, the_doctor je napisao: Dobih danas vredan poklon od njega. Biće kako si namenio Bilo mi je zadovoljstvo da jašem sa vama ... A Miki iz 1967.godine nije mogao bolje da se udomi ... Jedan za tebe, drugi za nju a oba za njih ... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7781 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Standardna ekipa će baciti djir po lokalu kad malo zahladni, za oko sat. Bucko pica, posle do Kališa da nas malo jedu komarci, bacimo sprdnju...pa ako je ko zainteresovan, i želi sa se pridruži, dobrodošao je! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 17, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš @Koprian Za pola sata sam u skadarliji, solo. Imate poziv za veceru pa da trolujemo uz belo ili crno, ko sta voli. Javljajte sta ste odlucili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 17, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, travelman je napisao: @Džim Džarmuš @Koprian Za pola sata sam u skadarliji, solo. Imate poziv za veceru pa da trolujemo uz belo ili crno, ko sta voli. Javljajte sta ste odlucili Jbg, bice popravni drugi put ako veceras niste mogli ... ... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu su oni, jos parking traze Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2023 at 8:39 PM, travelman said: @Džim Džarmuš @Koprian Za pola sata sam u skadarliji, solo. Imate poziv za veceru pa da trolujemo uz belo ili crno, ko sta voli. Javljajte sta ste odlucili au ja ovo tek sada vidim. Svakako ne bih mogao, kumov rodjendan, a i razlog zasto sam malopre ustao, zakovao odmah posle sljake. Boze zdravlja, bice popravni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7781 Napisano Februar 11 Drug član, 810 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa je danas opet bila u akciji. Oko 280km, malo i pokisli. Standardno, već uhodani, znamo kako svaki od nas diše na putu. S leva na desno: moja malenkost - s gospodjom, @blackmore ,@Niksha ,@djuraz i drug brat Luka, koji nije na forumu. I moje lično oduševljenje je usledilo na kraju kada smo merili potrošnje. Gorivo smo svi sipali na polasku, svi vozili takoreći istim tragom, brzinom, tempom... ekipa je bila solo na motorima. Ja sa gospodjom i koferčinama, punim koječega. Opravdano, neopravdano. Obratite pažnju na količinu goriva na pumpi: Tankalo se bez gledanja, do čepa. Ponosan na Bubu, jer sam očekivao da potroši više od ostalih iz više razloga. Predobar dan! Do sledećeg druženja... @blackmoregde je slika sa klopom Daj! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, the_doctor je napisao: Ekipa je danas opet bila u akciji. Oko 280km, malo i pokisli. Standardno, već uhodani, znamo kako svaki od nas diše na putu. S leva na desno: moja malenkost - s gospodjom, @blackmore ,@Niksha ,@djuraz i drug brat Luka, koji nije na forumu. I moje lično oduševljenje je usledilo na kraju kada smo merili potrošnje. Gorivo smo svi sipali na polasku, svi vozili takoreći istim tragom, brzinom, tempom... ekipa je bila solo na motorima. Ja sa gospodjom i koferčinama, punim koječega. Opravdano, neopravdano. Obratite pažnju na količinu goriva na pumpi: Tankalo se bez gledanja, do čepa. Ponosan na Bubu, jer sam očekivao da potroši više od ostalih iz više razloga. Predobar dan! Do sledećeg druženja... @blackmoregde je slika sa klopom Daj! Jel ste bili oko Ralje oko 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...