Jump to content

Moto Zajednica

Prodaje se HONDA CBR 600F2

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: XT

Ja takvu hondu trazim i zaista me interesuje motor ali necu da te zavlacim ako prodam moj gs imacu para da doplatim i uzmem hondu. Letos sam imao mnogo kupaca za suzuki ali nisam nasao dobru hondu,sad svi nesto cute verovatni nemaju para a cini mi se da je ovaj cbr ok ako ima nekih novosti ja ti se javljam. P.S Koliko ima predjenih km honda?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 28 postova

Motor na satu ima 38989 km,i bukvalno nema dinara ulaganja,nove svecice,nov akumulator ,filteri,ulje,i da ti ne nabrajam dalje,a sto se agregata tice mozes da ga odvezes kod bilo kog majstora na proveru,ako nadju nesto da nije u redu ja ti ga prijatelju poklanjam,mislim da je to posteno!

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: CBR 900 RR Fireblade

Aaaaaa obozavam ovaj mooootoooorrrr!!!

Da sam znao da cu naci ovakav motor za kupovinu, prodao bih moj pre mesec dana i dojurio sa keshom kod tebe da kupim ovu Hondu.

Prelep motor! Steta sto mu ja necu biti novi vlasnik... :(

Pozdrav!

• U prolazu, 28 postova

I meni je zao sto neces da dojuris sa kesom kod mene posto mi hitno trebaju pare da ja sebi kupim drugi motor!Salim se druze ali sta da se radi,takva je situacija!

• Zainteresovan, 582 postova
Motor na satu ima 38989 km,i bukvalno nema dinara ulaganja,nove svecice,nov akumulator ,filteri,ulje,i da ti ne nabrajam dalje,a sto se agregata tice mozes da ga odvezes kod bilo kog majstora na proveru,ako nadju nesto da nije u redu ja ti ga prijatelju poklanjam,mislim da je to posteno!

Ako nekom znaci, STOJIM IZ OVIH RECI!!! ;D ;D ;D

Ajde bre ljudi jos malo pa nestalo, hocu da idem kod Dekija u cast za VFR...  ;) ;D

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ako mu misliš dobro, nemoj više postavljati slike VFR-a, jer imam osjećaj da će Dekija da strefi srčka... ;D ;D ;D ;D ;D

• U prolazu, 28 postova

Druze jel vidis sta mi rade ovi vlasnici vfr-ova,nerazmisljaju da li ce da mi naude ili ne,to sto ja posle ovakvih  s lika moram da popijem 2 besendina da se smirim boli ih uvo!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja