Boban Zemun 49 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju HONDA CBR 600F2(poceo sam ovaj oglas kao pismeni iz srpkog u skoli),motor je 94-to godiste I u odlicnom je stanju-zamenjeni semerinzi u prednjoj viljusci,nov filter vazduha,nove svecice,nov akumulator,pre oko 800 km postavljeni su novi DID lanac i zupcanicimotor na sebi ima pancirna kociona creva!Motor je prosle godine uvezen iz italije(sva dokumentacija) i cena mu je 2900!!Mogca zamena za noviju HONDU vfr 800 ili tome slicno!! 064 180 46 21-DEJAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 1, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan prelep ti je motor!ali stvarno ja obozavam ovaj model cbr-ke... srecno sa prodajom! pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je u extra stanju,ko ga kupi (kako kazu) nece da pogresi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 1, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedini R koga bi vozio pored VFR, stvarno lepo izgleda. Da li je top Akrapovic ili je samo nalepnica ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedini R koga bi vozio pored VFR, stvarno lepo izgleda. Da li je top Akrapovic ili je samo nalepnica ? ovo je F ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na topu je samo nalepnica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovaj motor!!!Deki je pravi ljubitelj,i veliki SITNICAR!!!! na motoru ne sme nista da mu fali,mora uvek da je u tip top stanju... Ko ga kupi nece se pokajati...!!!! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kupac na poklon uz motor dobija kofer! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da nikog ne interesuje HONDA?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenjaaaa za dobor motor uvek ima kupca samo treba malo vremena,a i para naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovaj motor!!!Deki je pravi ljubitelj,i veliki SITNICAR!!!! na motoru ne sme nista da mu fali,mora uvek da je u tip top stanju... Ko ga kupi nece se pokajati...!!!! pozdrav u to sam se licno uverio kada sam kupio frecciu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenjaaaa za dobor motor uvek ima kupca samo treba malo vremena,a i para naravno A para nigde na vidiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan E vidim da zelimo isti i imamo istog konja, meni su svasta nudili za mog ali niko da ponudi vfr 800 , a bogmi ni pare ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan E vidim da zelimo isti i imamo istog konja, meni su svasta nudili za mog ali niko da ponudi vfr 800 Tužan , a bogmi ni pare ! Prijatelju ovo na kraju ti je najbolje(imamo isti problem),mada se meni i ne zuri mene ova moja super sluzi i sa njom sam se ove godine sit navozao,a prodajem je samo zato sto sam dosao do nekih para pa ajd reko da se malo ponovimo necim novije generacije(HONDA)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 21, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moguca je mala korekcija cene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan .............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako postoji neko ko je stvarno zainteresovan za ovaj mootor mozemo da se dogovorimo za cenu zato sto sam ja nasao motor koji meni odgovara pa mi fali para! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan [imghttp:// ][/img] Brate potpuno te razumem,I JA SAM ZALJUBLJEN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike nema sta nego nije mi jasno da li si mi ih poslao da se divim ili da se nerviram samo,salim se mogu samo da ti zavidim ali imacu i ja takvog jednog dana(ja se nadam)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je provokacija ! ide mi voda na usta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidis prijatelju sta nam rade ovi vlasnici vfr-ova! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima honda , za koje pare se prodaje???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na 600f ______ i cena mu je 2900 zovi Dekija i dog veoma je korektan momak...Mozda ti i spusti koji evro...Motor je odlican!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zarko ako te stvarno interesuje hoda javi se odmah da se dogovorimo zato sto mozda predvece pravim neku zamenu za nju(imas broj telefona na pocetku oglasa)! Pozdrav!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...