koma 736 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja se sjurih u sredu do mora...nesto mi doslo da sto pre stignem do dole pa nisam lutao nigde nego pravac preko Zlatibora.. par detalja samo: -put ODLICAN ...za razliku od ranijih godina stvarno sam bio odusevljen... -na Zlatiboru malo radovi ali zato krenes sa endurom i kad svi krenu da koce ti das gas i teras kolko moze da ide -u C.Gori putevi kao da smo u Evropi,svaka cast,nigde rupe nema,pa cak i tuneli odlicni... -radar me uhvatio u Srbiji a dole ih nisam ni video... -benzin na Lukoilu je MNOGO DOBAR i stvarno se oseca razlika,trosio je mnogo manje nego obicno,gledacu da ga od sada kupujem kad god mogu -benzin na pumpi na raskrsnici za kotorki tunel je KATASTROFA -ako idete na novi tunel kod sutomora OBAVEZNO platite putarinu...ja prosao zajedno sa nekim automobilom(pobogu,kao u srbiji) i posle 5-10km me zaustavio pandur,uzeo dokumenta i vratio nazad da platim putarinu 2.5eur i da mu donesem racun... ZAVALIO BIH SE BAJKERIMA SA FORUMA IZ CRNE GORE NA GOSTOPRIMSTVU KOJE SU MI PRUZILI A NAROCITO VELIKOMCRNOGORCU KOJEM JE OPET ISPALA TABLICA,sta ce covek kad voli da odsrafi onu kawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 14, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan -ako idete na novi tunel kod sutomora OBAVEZNO platite putarinu...ja prosao zajedno sa nekim automobilom(pobogu' date='kao u srbiji) i posle 5-10km me zaustavio pandur,uzeo dokumenta i vratio nazad da platim putarinu 2.5eur i da mu donesem racun... [/quote'] Svaka cast na tome...nije te kaznio, vec te samo naterao da platis putarinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He he a i ja se bas dvoumio da li da platim taj tunel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Avgust 14, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Ja samo nisam odusevljen asfaltom u CG, al ok. Ja sam isao VFR-om, a ti endurom, pa i to baca drugacije svetlo na pricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan haha, e koliko sam se ismijao kad si mi rekao da te vratio da platis 2.5 eura... "oces da se yebes a da ti ne ulazi" eeeeeepa ne mozeeee :D Komirani, milo mi je sto si dosao al sto ne ostade jos koji dan... makar da Danetu bude jos teze sto ne dodje a sto se asvalta tice, na primorju je dosta syeban bas zbog te soli s mora pa je dosta glatak... a sto se ostalog dijela CG tice, dosta je ok... samo jos kanjonom Morace malo da ga izravnjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i da se najavis pa da se vidimo al dobro drugi put, a i ovaj veci ne bi nikad nista javio :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 15, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto nas opet za koju nedelju,samo da se malo uzelimo krivina...hvala u svakom slucaju,iznenada sam krenuo pa nisam se nikom najavljivao...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...