Jump to content

Moto Zajednica

CG sreda-subota

Recommended Posts

• Zainteresovan, 795 postova

ja se sjurih u sredu do mora...nesto mi doslo da sto pre stignem do dole pa nisam lutao nigde nego pravac preko Zlatibora..

par detalja samo:

-put ODLICAN ...za razliku od ranijih godina stvarno sam bio odusevljen...

-na Zlatiboru malo radovi ali zato krenes sa endurom i kad svi krenu da koce ti das gas i teras kolko moze da ide :lol:

-u C.Gori putevi kao da smo u Evropi,svaka cast,nigde rupe nema,pa cak i tuneli odlicni...

-radar me uhvatio u Srbiji a dole ih nisam ni video...

-benzin na Lukoilu je MNOGO DOBAR i stvarno se oseca razlika,trosio je mnogo manje nego obicno,gledacu da ga od sada kupujem kad god mogu

-benzin na pumpi na raskrsnici za kotorki tunel je KATASTROFA

-ako idete na novi tunel kod sutomora OBAVEZNO platite putarinu...ja prosao zajedno sa nekim automobilom(pobogu,kao u srbiji) i posle 5-10km me zaustavio pandur,uzeo dokumenta i vratio nazad da platim putarinu 2.5eur i da mu donesem racun...

ZAVALIO BIH SE BAJKERIMA SA FORUMA IZ CRNE GORE NA GOSTOPRIMSTVU KOJE SU MI PRUZILI A NAROCITO VELIKOMCRNOGORCU KOJEM JE OPET ISPALA TABLICA,sta ce covek kad voli da odsrafi onu kawu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

-ako idete na novi tunel kod sutomora OBAVEZNO platite putarinu...ja prosao zajedno sa nekim automobilom(pobogu' date='kao u srbiji) i posle 5-10km me zaustavio pandur,uzeo dokumenta i vratio nazad da platim putarinu 2.5eur i da mu donesem racun...

[/quote']

Svaka cast na tome...nije te kaznio, vec te samo naterao da platis putarinu.

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odlicno.

Ja samo nisam odusevljen asfaltom u CG, al ok. Ja sam isao VFR-om, a ti endurom, pa i to baca drugacije svetlo na pricu. :)

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

haha, e koliko sam se ismijao kad si mi rekao da te vratio da platis 2.5 eura... "oces da se yebes a da ti ne ulazi" eeeeeepa ne mozeeee :D:D

Komirani, milo mi je sto si dosao al sto ne ostade jos koji dan... makar da Danetu bude jos teze sto ne dodje ;)

a sto se asvalta tice, na primorju je dosta syeban bas zbog te soli s mora pa je dosta glatak... a sto se ostalog dijela CG tice, dosta je ok... samo jos kanjonom Morace malo da ga izravnjaju

• Zainteresovan, 795 postova

eto nas opet za koju nedelju,samo da se malo uzelimo krivina...hvala u svakom slucaju,iznenada sam krenuo pa nisam se nikom najavljivao...pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja