Jump to content

Moto Zajednica

OTVARAM MOTO KLUB

Recommended Posts

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

ljudi, mrcina rece da otvara klub pa su sugestije pozeljne, ja ovde u komentarima ne vidim ni jednu!  ;D moja je da ako je grupa ljudi u pitanju, da se u startu zna ko sta radi i da svako bude zaduzen za neku sitnicu! tako ce se ljudi navici na obaveze DOBROVOLJNOG DRUSTVA! a ne posle kukati kako niko nista u klubu ne radi samo pojedinci glavu izgubise! (sto je cest slucaj po klubovima)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Trebalo bi iskoristiti prednost koju nudi vase okruzenje. Ono je prelepo. Ima svega: planina, jezera, ravnica..sve Bogom dano. Jedno od lepsih mesta koje sam upoznao. Prilaz Vrdniku je tako interesantan i inspirativan da ja nemam reci. Molim vas, ko uspe, koncepcijski prvo da iskoristi takvu jednu poziciju onda ce svaka nadogradnja ideji biti samo kvalitetan dodatak ma o cemu se radilo - o plivackom klubu, o kosarkasima, o fudbalerima ili pak bajkerima. Motociklisti imaju svoje specificnosti u odnosu na sve ostale grupe, udruzenja gradjana i sl samo treba to aktuelizovati i mudro iskoristiti.

• U prolazu, 5 postova

ljudi, mrcina rece da otvara klub pa su sugestije pozeljne, ja ovde u komentarima ne vidim ni jednu!   ;D moja je da ako je grupa ljudi u pitanju, da se u startu zna ko sta radi i da svako bude zaduzen za neku sitnicu! tako ce se ljudi navici na obaveze DOBROVOLJNOG DRUSTVA! a ne posle kukati kako niko nista u klubu ne radi samo pojedinci glavu izgubise! (sto je cest slucaj po klubovima)

hvala druze za savet ta problematika mi je poznata od ranije pa cemo se potruditi da o toga nedodje......hvala

• U prolazu, 5 postova

Trebalo bi iskoristiti prednost koju nudi vase okruzenje. Ono je prelepo. Ima svega: planina, jezera, ravnica..sve Bogom dano. Jedno od lepsih mesta koje sam upoznao. Prilaz Vrdniku je tako interesantan i inspirativan da ja nemam reci. Molim vas, ko uspe, koncepcijski prvo da iskoristi takvu jednu poziciju onda ce svaka nadogradnja ideji biti samo kvalitetan dodatak ma o cemu se radilo - o plivackom klubu, o kosarkasima, o fudbalerima ili pak bajkerima. Motociklisti imaju svoje specificnosti u odnosu na sve ostale grupe, udruzenja gradjana i sl samo treba to aktuelizovati i mudro iskoristiti.

hvala druze pa videcemo da iskoristimo pogodnos vrdnika kao mesta uopste posto je stvarno jedno od najlepsih mesta na fruskoj gori...vidim da se tebi vrdnik dopada pa se nadam da ce jos ljudi imati takvo misljenje......kad budes u prolazu potrazi me pitaj samo za MARKEZA. poz.

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

bitno je da okupis ljude u koje imas poverenja i sto se tice fizicke pomoci, novih ideja i naravno ljudi koji nikad nece prigovarati za fnansijski deo jer se klubovi raspadaju zbog toga!  i od pocetka morate biti na cistom. od pocetka i za svaki wc papir voditi fiskalni isecak, ako se pojavi usijana glava da mozes pravdati i tih 20 dinara. sretno

• U prolazu, 7 postova

Oprezno!

Prvo se raspitaj o problemima koje dovode klub do raspada, dobro razmisli o pravilima( najbolje da pogledaš statut neke slične organizacije), odaberi pametno s kim to radiš, i budi spreman na sve.

Ako "Ti" praviš klub zbog otvaranja kafića, diktiraj uslove jer se može desiti da ostali članovi izglasaju tvoje izuzimanje iz kluba te na taj način preuzmu kafić.

Za nove članove kluba odredi visok rok "stažiranja" dok ne dobiju boje, na taj način ćeš ih upoznati.

Striktno se pridržavaj pravila kluba, takođe ih striktno i primenjuj.

Puno sreće vidimo se na leto!

• U prolazu, 5 postova

Oprezno!

Prvo se raspitaj o problemima koje dovode klub do raspada, dobro razmisli o pravilima( najbolje da pogledaš statut neke slične organizacije), odaberi pametno s kim to radiš, i budi spreman na sve.

Ako "Ti" praviš klub zbog otvaranja kafića, diktiraj uslove jer se može desiti da ostali članovi izglasaju tvoje izuzimanje iz kluba te na taj način preuzmu kafić.

Za nove članove kluba odredi visok rok "stažiranja" dok ne dobiju boje, na taj način ćeš ih upoznati.

Striktno se pridržavaj pravila kluba, takođe ih striktno i primenjuj.

Puno sreće vidimo se na leto!

HVALA PUNO NA SAVET ynam da je nateze sa ljuudima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja