TOUCUTTER71 189 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi preporuci ,kvalitetan i pouzdan Elektronicko-elektricarski servis za motore u novom sadu ili okolini,(nesmeta ako je i mehanicarski ali da jednako poznaju elektronilu) 8)Zelim da ugradim pokazivac stepena prenosa,i ono koliko sam se ja raspitivao,uglavnom sam dobio "sleganje ramenima" :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Novembar 29, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Joska iz Temerina...clan ovde na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nema te stvari koju Joska iz Temerina (063 83 47 397 ) ne moze da odradi, a uz to je pouzdan i isplativ u svakom pogledu,a inas je clan pod istim nadimkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Joska i tačka. Samo da mi je malo blizi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko rekao coveku za Josku?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Novembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno kakvi ste, našeg Joške se niste setili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan JOSKA RULES! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Samo Joska i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte ljudi sto ga upucujete na pogresnog > Ne slusaj ih idi ti lepo kod Joske i da te glava ne boli ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 18, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam za ove ostale...ali da idesh kod Joske i zavrshish stvar! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde u Temerinu imamo haos majstora .... moj komsija Joska ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi preporuci ,kvalitetan i pouzdan Elektronicko-elektricarski servis za motore u novom sadu ili okolini,(nesmeta ako je i mehanicarski ali da jednako poznaju elektronilu) 8)Zelim da ugradim pokazivac stepena prenosa,i ono koliko sam se ja raspitivao,uglavnom sam dobio "sleganje ramenima" :'( Za koji motor i da li si kupio uredjaj(moras imati spravicu koja se ugradjuje bas za model motora koji imas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 26, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada video ovu temu. Preteraste bre Razgovarali smo o poslu,uradicemo verovatno,samo da stigne taj uredjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada video ovu temu. Preteraste bre I ti si cuo za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...