Luka94 12 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice, kolege, Ako neko mozda ima komunikaciju viska da zeli da proda nek mi pusti por. Treba mi jedna komunikacija za nezniju polovinu, ne ide da se vise dovikujemo u toku voznje i ako bi neke iskusnije kolege rekle da ovo nije pametan potez ja bih ipak da malo cavrljamo dok se vozimo. Koristim v6 interphone pa ako neko ima visak i zeli da proda svoju iz nekog razloga nek se javi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polovna kineska “pije vodu” …? Ima li V6 mogucnost da se upari sa drugim brendom? Mozda Interphone Cellular line ? imam par komada,razlicitih modela, baterije zamenjene novim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Luka94 said: i ako bi neke iskusnije kolege rekle da ovo nije pametan potez... Kad bude malo previše priče, postoji jednostavna fora - prosto se utišaš, ne progovaraš, i lepša polovina posle 5-10-20min-eventualno pomisli da je baterija prazna, pa stane. Mene moja još uvek nije provalila... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka94 12 Napisano Maj 14, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, vasa.93 je napisao: Kad bude malo previše priče, postoji jednostavna fora - prosto se utišaš, ne progovaraš, i lepša polovina posle 5-10-20min-eventualno pomisli da je baterija prazna, pa stane. Mene moja još uvek nije provalila... Kolega moram da priznam da je savet odlican, ako zagusti primenicu ga @balkanlover70 pa ja sam zbog novca pikirao te kineske, znam da nije nesto al radi posao, dok se ne steknu uslovi za malo ozbiljniju komunikaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 15, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio bih temu, pošto je naslov prigodan.Kada Luka nađe komunikaciju koja mu je potrebna, naravno. Potrebna je jedna V4 komunikacija (uređaj). Može Vnetphone, Ejeas ili kako već.. treba da je uparim sa 2 komada Vnetphone V6, tako da može i neka druga ukoliko je kompatibilna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...