mrle 9242 Napisano Maj 2, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3257 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je napisano u naslovu, poklanjam štitnike ( ne znam gde je četvrti, potrudiću se da ga nađem) i postavu za jaknu (ako nađem jaknu i nju ću, ali za sada je nema nigde). 0641243329 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 390 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan kolega...koja je veličina jakne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9242 Napisano Maj 2, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3257 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, VIRGO je napisao: kolega...koja je veličina jakne? Jaknu ako nađem XL, nosila je moja žena, bila joj ok, 176cm je visoka, kg ne znam oko 70 i nešto. Za sada samo postava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9242 Napisano Maj 2, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3257 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @ghostvs @Eol Dogovoreno sa kolegama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9242 Napisano Maj 5, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3257 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Postava preuzeta. Još jedno lepo poznanstvo, priča. Štitnici poslati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...