Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ovo mi se desilo pre neki dan ali eto sad se setih da vam kazem.... Ja se krecem ka gradu (Čačak) i imam prednost a neka koza me "nije videla" i izlazi na 15 metara isprd mene i staje a neki covek iza nje kad je video da cu da je zveknem ubaci u rikverc i pobegne nekih 3 metra i ja je obidjem ali bilo je blizu a ona kokoska prica na mobilni i sleze ramenima.. Kako mi bilo doslo da je udarim uhhhhhh...... PS: Slike nisu neke jbg crtam sa retardiranim misom a jos mu prazne baterije :D Pa kad je izasla i stala na sred raskrsnice Pa kad se on sklonio Pa sad vidite da li su auto, mobilni i zensko dobra kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desadugme 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde su dobra kombinacija,dobro si ti proso kako je moglo da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Fatalna kombinacija, dobro si se izvukao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Novembar 25, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Žene sa mobilnim u rukama su u urbanim sredinama najveća opasnost u saobraćaju , jedinio što je opasnije je žena za volanom , sa cigarom u jednoj ruci i mobilinim u drugoj........ ili napaljeni pijani klinac subotom uvece u tatinom/maminom autu , jbg nemogu da se odlučim. dobro si se izvukao, hladna glava i umerena brzina su uvek dale pravi rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto ali bas tad sam vozio Suzukija (za koji jos nemam dozvolu) i tu ga obicno malo produvam ali tad sam isao oko 60 i kad sam video puknem na kocnice i obidjem je... jos jednom da kazem da ne bi onog coveka koji se pomerio udarih 100% ..... E zbog ovoga sam poceo da mislim kako i kuda vozim jer nikad ne znas sta ce da te snadje, a uz to bio sam sa drugom pa ne znam kako bi njegovi podneli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da se nista lose nije desilo..... stim sto bih ja stao... ljubazno prisao njenom prozoru i zamolio bih je lepo da mi na trenutak pozajmi mobilni telefon.. koji bih nakon toga sa velikom radoscu tresnuo zemlju... okreuo se i ostavio je da zacudjeno razmislja o tome zasto je njen mobilni od jednog komada preso u nekih desetak... manjih.... Pazi sta se desava sinoc.... Izasao ja na prozor da udahnem vazuh i u tom trenutku automobil pokusava u rikverc da se uparkira izmedju dva vec parkirana automobila. Udje nekako... rikverc.... i trassssss.... onda malo napred.... pa onda opet rikverc i trassss... onda malo napred pa opet rikverc i trasssss.... mislim se ja.... ovo je zesko....100%..... otvaraju se vrata i izlazi zena iz kola, ukljucuje alarm i odlazi totalno nesvesna da je tri puta udarila kola iza sebe... alo breeeeeeee.... pa zamisli sad takve vozace u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da se nista lose nije desilo..... stim sto bih ja stao... ljubazno prisao njenom prozoru i zamolio bih je lepo da mi na trenutak pozajmi mobilni telefon.. koji bih nakon toga sa velikom radoscu tresnuo zemlju... okreuo se i ostavio je da zacudjeno razmislja o tome zasto je njen mobilni od jednog komada preso u nekih desetak... manjih.... Pazi sta se desava sinoc.... Izasao ja na prozor da udahnem vazuh i u tom trenutku automobil pokusava u rikverc da se uparkira izmedju dva vec parkirana automobila. Udje nekako... rikverc.... i trassssss.... onda malo napred.... pa onda opet rikverc i trassss... onda malo napred pa opet rikverc i trasssss.... mislim se ja.... ovo je zesko....100%..... otvaraju se vrata i izlazi zena iz kola, ukljucuje alarm i odlazi totalno nesvesna da je tri puta udarila kola iza sebe... alo breeeeeeee.... pa zamisli sad takve vozace u saobracaju. Hahaha ja sam bio svedok kad je zena pokusavala da parkira kola i "spadne joj noga" sa kvacila i zena ni jednog trena nije pomislila na kocnicu nego samo gasssssssssss i direkt kontejner ja nisam znao sta da radim dal da se smejem ili da placem sto takvi ljudi voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan brate purec92, dobro je proslo, dobro si reagovao. na zalost, upravo sad se secam mog druga Dekija, koji je isao 60km/h Ibarskom, ali nije imao srece... Žene sa mobilnim u rukama su u urbanim sredinama najveća opasnost u saobraćaju , jedinio što je opasnije je žena za volanom , sa cigarom u jednoj ruci i mobilinim u drugoj........ ili napaljeni pijani klinac subotom uvece u tatinom/maminom autu , jbg nemogu da se odlučim. dobro si se izvukao, hladna glava i umerena brzina su uvek dale pravi rezultat. uh, svaka ti je tacna! @ veve ispred mog stana zena isparkirava asconu, krene napred i levim delom branika zakaci banderu. vidi ona nesto ne ide, pa proba sa jacim gasom! :o da se ne poveruje, uz par turaza olubila je plastiku ascone, kvrcnula migavac itd... da nisam gledao svojim ocima, ne bih verovao Izvinjavam se za mali Off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan brate purec92, dobro je proslo, dobro si reagovao. na zalost, upravo sad se secam mog druga Dekija, koji je isao 60km/h Ibarskom, ali nije imao srece... Izvinjavam se za mali Off. Jbg sta se sve nece desiti u ovoj zemlji. Nije problem ni jedan komentar nije off ovde se komentarise i nestrucnost vozaca. Za mene su najgori utripovani momci i devojke koji su dobili nova kola od mame i tate koji su im kasnije kupili dozvolu! Ma samo da mi je vlast ihhh ma ne bi zensko selo za volan........ Sad sam skoro citao da ce po novom zakonu polaganje za "B" biti 6 meseci ali mozda je to i bolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa se taj majstor vratio u rikverc i napravio ti mesta, a za gospodju ....sta reci...bolje nista.....i nista je nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa se taj majstor vratio u rikverc i napravio ti mesta, a za gospodju ....sta reci...bolje nista.....i nista je nesto Ovaj ize je neki iskusniji vozac, covek oko 50 - 55 i svaka mu cast da ne bi njega... svasta bi bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Novembar 25, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da ga nadjes i da platis veceru za njega i njegovu suprugu. Mnogo srece si imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi lepo stao posle, doso otvorio joj vrata, uzeo mobilni i pljas od asfalt.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao prijatelju, sreca pa je covek iza reagovao, mozda bi ti branik ili bok bio sudjen da nije. A te sa mobilnim bih zadavio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zena, ali moram da se slozim sa vama da su zene u kolima katastrofa u saobracaju! pored toga sto su vecinom izgubljene, one pricaju mobilnim, ne pustaju pesake na pesackom, ponasaju se bahato... ma svaki dan kad vozim motor, naletim na tako neku kokosku, a pre neki dan me je izludela jedna koja vozi i kuca sms i ne gleda uopste u semafor, koji pocinje da trepce... uzas... Sve u svemu, pazite na budale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zena za volanom, kao majmun sa granatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zena za volanom, kao majmun sa granatom. ahahahaha carska izjava ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobro si ti prosao brate..svaka cast onom coveku sto se pomerio i napravio ti mesta da izbegnes ovo auto u kom bila ova koza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 7, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Nisam shvatio "shematski prikaz" nije ni vazno nek si nam ti ziv & zdrav,,kad pomenusmo zene vozache ...mada nisam seksista i ravnopravnost polova je ok i znam pouzdano zene koje MNOGO dobro voze...elem da ne duzim prichu ...jedan drugar mi pokazao slike svog puntica : uzela zena u klompama da ga preparkira(predhodno on napomenjuje da je vishe puta gundjao,sto vozi u klompama a ona ga znalacki napushavala kako to nema veze....itd) znachi zaglavlljuje joj se klompa gas do poda i ispod pedale kochnice drlala je muchnog puntica trideset metara ulicom pa uletella ljudima u dvorishte pokosila dve tri vocke i roknula u kucu komsijama ;D ;D ;D unakazila kola ,,pitam se dal je pitala da uzme na zajam glavicu kupusa komsijama iz podruma kad je vec razvalila vrata!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...