drumskalisica 8741 Napisano Novembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MZ-u ne treba nista, ok je. Suzukija cu da prefarbam u istu boju, zamenim filter ulja i ulje, promenim obe gume i prekontrolisem plocice i pakne ( mada dobro koci ) , al sve to tek posle akcije " deda mraz NS " . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 27, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan * zamena svih filtera i ulja * zamena iskrivljenih rucica kocnice i kvacila * zamena lezajeva prednje viljuske * zamena prednjeg diska i plocica * stelovanje ventila i karburatora * izrada ili kupovina roll bara * montaza night breaker sijalice u prednji far * farbanje * moguca zamena ili dogradnja vizira * moguca zamena bocnih kofera * moguca izrada nosaca prednjih torbi uz rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ..... neznam dali ću ove radove završiti za kalendarsko trajanje zime ali vredi probati menjam sve lance i lančanike u samom agregatu kao i karike. Možda neko kaže da za to ne treba ni nedelju dana pa ako ima takvih voleo bi da mi to i demonstriraju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Da malo dzonjam na njemu. Sve sam uradio prije zime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nosac tablice gume bi trebalo da menjam i plocice mada mislim da cu to uraditi u 2/3 sezone zato sto ih ima jos malo:-)(mora da se stedi),Razmisljao sam da stavim subcowling dole video sam da brkka ima ali se razmisljam jos.Ostalo ne bi dirao:-)I da pod obavezno ako bog da bar duplo vise predjenih kilometra nego ove godine:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Do da tako to nazovem "pocetka sezone" na motor treba da mi cucne(oj sto sam se obradovao kada sam vid'o da ima)pokazivac za temperaturu tecnosti mali digitalni sa plavim becklight-om"koso" sa sve termo davacem 55€,onda(ljudi mi se smejali sto sam tako to nazvao.Gear -meter,djirometar-pokazivac stepena prenosa)dali ce isto biti "koso" ili "SureShift-ov"zavisi od cene Koso-a,SureShift kosta u luis-u 139€,onda mali "hugger"ili ti unutrasnji blatobran,kao sto mi je na slici avatara(stim sto je to uradjeno u PhotoShop-u)e sada da li cu ici na Crno-Crvenu kombinaciju,ili Chrom-crnu,to cu jos da vidim,ali izgleda da ce ipak biti Chrom-Crna,jer iz luisa mogu da narucim nefarban blatobran,a i pokazivac stepena prenosa ima Chrom kuciste,a i generalno mnogo vise ima tih Gadget-a narocito u Luis-u koji su u Chrom varijanti,to znaci da cu i sediste da presvucem metalic sivom vestackom kozurom(ali preko originalnog,to sam vec dogovorio sa jednim tapacirerom,covek je vrhunski majstor,mo'z da ti presvuce,shalhebnu) Nazad jos Smoked,led svetlo,I Izduv,ali to je vec pitanje,koje me najvise muciu smislu,koji staviti,ima ih mnogo,na Youtube-u sam video neki Firetong,prelep mali izduv za Novog Bandita,u Fazonu Lule,sa carbonskom kapicom,(dugacak je ,da bukvalno za carboncap,prelazi liniju zadnjeg fuzastera)ali ono sto je problem uopste nisam mogao da pronadjem na net-u neki Home-Web,oni su izgleda neki brazilski proizvodjaci,ali ..uglavnom ko hoce moze da pogleda na You -tubu ,ukuca Suzuki Bandit 650s Exhaust Firetong,i to je to.Onda i LeoVince,ima prelepe izduve,a opet ja bi najpre uzeo provereno za suzuki Yoshimuru,nisam pametan.Eto to je to (uglavnom)naravno uz izduv ide i visoko protocni vazduh filter,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Da ih ispoliram, nabavim retrovizore, zamenim gume i na Hondi i Suzukiju (za dunlop gume za oba motora treba da izdvojim oko 450 - 500 evrica :o )Hondi generalna Suzukiju samo svecice,ulje, filter za ulje i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim planiram i da mu skarabudzim neku kamericu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma i veci vetrobran. Servis na pocetku sezone i to je to. Odlucio sam da ove zime vise sredstava ulozim u opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan planiram da pazarim TA PD10, a posto suzanu ostavljam juce sam uzeo da je spremam za sledecu sezonu, nastelovao sam ventile (konacno sapuce), dotegao spaner lanca kontratega. za prolece ostavljam zamenu ulja i filtera, a sad preko zime cu zameniti lezajeve volana i mozda prednje plocice (kad vec skidam tocak mogu i plocice i da ih nadjem u katalogu). Sve ostalo dok ne crkne necu ni da pomislim da diram, lepo kazu ljudi, dok ne crkne ne treba cackati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 1, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je moglo da se rastereti sa relejima,sam uradio(termoprekidac,sirena,kratko/dugo svetlo,stop svetlo),sagradio sam jednu malu miksetu da mogu da prikjlucim mp3 player,gps,mikrofone i fm radio.Ugradio sam radio,promenuo ulje i filter,nove gume su kupljene,treba ih jos zamenuti.Menjacu jos i antifriz i filter za vazduh.I naravno nove su i svecice.Na prolece kupujem i nov akumulator,i sezona moze da pocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 1, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Opasno si se naoštrio za sledeću sezonu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Decembar 1, 2008 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako bude kinte, trebalo bi da dobije novu farbu (metalik crna) ,malo poliranja, hromiranja....i ono standardno, servis ulje,filteri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da se vozim na njemu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Da ih prodam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Vraticu turbo, nitro, lock-up kvacilo i produzene viljuska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Vraticu turbo, nitro, lock-up kvacilo i produzene viljuska. to su dobre vesti drag! svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan da ga prefarbam u mat-crnu,promijenim auspoh i mozda napravim nesto sa sjedalom,bude li love za to sve navedeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da mu stavim kofer, nosac i slajdere. Onda da ofarbam ogrebotine i tank. Jos uvek nisam odlucio da li da ostane siv ili da ga farbam u crno. Jos par sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Decembar 10, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan sta ja ne planiram da uradim na svom motoru... :)moji planovi su poceli jos pre 2 meseca...podigao sam fozastere,skinuo bregaste(cekam pogonski lanac u motoru),skinuo sve sto mu ne treba:zadnji deo rama,ventilator,prekidace..pravio nosace od aluminijuma...jos mi treba racing instalacija(to cu da maznem caletu ;D ;D ;D),planiram da mu podesim bregaste za sl sezonu...nema kraja,svaki dan mi padne nesto novo na pamet. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan pff.. .ja sam vec polako pocheo.. sad farbam i niklujem neke plastike, i neke detaljcice , poliram ne ofarbane plastike, stavljam kit, za pochetak prvo cilindar,klip i shta vec ide uz to i auspuh, a kasnije i kvacilo i mulivator, perem ga do najsitnijih detalja, i onda u neku vakumiranu sobu gde nema ni malo prasine ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Decembar 10, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mom da uradim neku voznju preko zime. U sred leta sam mu sredio motor, stavio nove gume i kocnice i rolnice, mozda mu jedino zamneim remen i ulje u menjacu, mada to mogu bilo kad. Posluzio me 20 i neku hiljadu, neka posluzi jos toliko i kacim ga o ekser na zidu u mojoj sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...