tzok 1 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan je je 125 ccm, i nije neshto jak al je FUN ;D i lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Extra zvuk ima ovaj speed, svaka cast... ja sam mislio da uradim sa mojom Hondom slicno ali i dalje nisam siguran.... Aj postavi slike da vidimo kako to izgleda izbliza PS moja honda je cetvorotaktni dvocilindras pa ima dva izduva pa mislim da bi samo malo sirenje izduvne rupe bilo dovoljno a mislim da nema katalizatore jer se sipa super (ispravite me ako gresim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogli da podnesete decibale kad bih postavio zvuk? ;D Sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih eksperimenata, ovo se cuje nekako za choper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 10, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prvi snimak = predivan zvuk !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan A kako se tek ovo cuje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovo nekako namjesteno,mislim da nemoze ovoliko gorivo izaci iz cilindra a da nije sagorelo,treba pola litra goriva da se napravi ovakav plamen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih eksperimenata, ovo se cuje nekako za choper Ostavi ovaj... ko da ima bar 400ccm. I Nishta ne diraj!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27162.msg416437#msg416437 date=1232673835] mislim da je ovo nekako namjesteno,mislim da nemoze ovoliko gorivo izaci iz cilindra a da nije sagorelo,treba pola litra goriva da se napravi ovakav plamen E ovo sto je ovaj uradi je stvarno kul fora al to se radi sa jednom dodatnom pumpom sigurnosnim ventilima, dodatnom bobinom i svecicama u auspuhu pa kad na taster na volanu stisnes ono pod pritiskom iz pumpe ulazi gorivo direkno u granu auspuha pa i svecice koje se nalaze negde pri kraju auspuha pale to gorivo ja sam radoi nesto na peglici al bez pumpe i tolikog plamena samo sam stavio svecice na karju auspuha i dodao josh jednu bobinu i eto vatre pri 3000 rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha odlican zvuk....ali mi jos smeshniji kometar snimatelja kada je 'kolega' opalio vecei gas na filmicu : EE-EEEEE!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ev nekih slika, od pre neki dan, namestasmo napokon puf, ostale su samo finese, mozda dve crvene crte na krajevima lonca, pop-nitne da se udare i mozda se odlucim neki carbonfiber ili prohromski lim, i ulepsavanje izduvne grane, ali uglavnom sve je funkcionalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bi vishe sada pomoglo ako bi postavio slike auspuha, kako si ga pravio itd. Moze i neki nacrt, skica, da vidimo koliko si komora napravio, duzina topa, duzina unutrashnje cevi, promer itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan kad ovaj lik na kraj kaze vidi ovde susi farbu,meni se cini da se topi ona guma sto ide oko gasa ili kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak samo ti se cini ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ivan_ZR hajde ti postavi video klip da cuju ljudi grmljavinu, juce mi se tresla cela zgrada kada si se vozao... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...