zlajabgd 9 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kawasaki kle 500, 2007 godina, kupljen kod petosevica,registrovan bg table presao 9500 km,odlicno ocuvan, kao nov, sve ispravno i na svom mestu. uz motor ide kofer 37lit,2 kacige (open face),i jos svasta nesto. cena :4000eu moze zamena za versusa uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan slike kleo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,dobar i za drum i za livadu.Predpostavljam prvi vlasnik?Jesi li siguran da zelis da ga prodas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan eto ti sad ,nemoj da me neckas,sad cu se predomislim a svidja mi se versus Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 26, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj prodavati KLE-a, ostavi ga kao uspomenu i za vikend voznju do pijace i nazad. Kad si vec nasao onolike novce na parkingu idi i kupi PRAVI motor Bi Em Dabl ju (Be M Ve) neki Adventure ili krmaca GS il F800 GS. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj prodavati KLE-a, ostavi ga kao uspomenu i za vikend voznju do pijace i nazad. Osim za vikend vožnju do pijace i nazad, KLE služi i za uspešan prolazak kroz Peščaru :D :D :D Jbg sam si tražio. Zlajo, izvini za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 26, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko cacka taj i iscacka. Ma voli Zlaja da mu offujemo po oglasu. Jer ga odrzavamo medju prvim redovima. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Milsim da je Zlaja za onih 25000 eur zasluzio poštenu ložijanu zamena za Versys bez doplate ;D Zlajo, znamo to motorče još kada je bio kod matorog koji ga je prodao da renovira stan, kolko para za motorče nije valjda 4 granda?? Versys nemam KLE je zakon ne bih ga ja vozio da ne valja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da da i to je cena do 1 decembra, posle dizem na 4200, garaza ima grejanje kleo spava na toplom, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci od sutra 4200 ? I ja cu mom da podignem kada uradim far, nadam se ove nedelje. Pozzz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video ruznije sediste! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5952 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Metrosexualno ;D ;D Menjaj Zlajo, ali mojne za Versusa, nije adekvatna zamena za KLE-ja Bolje pretrči u Honda sektu pa tu nešto traži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ... nije adekvatna zamena za KLE-ja ... Tačno, Versys nije naslednik KLE-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ... nije adekvatna zamena za KLE-ja ... Tačno, Versys nije naslednik KLE-a. Metrosexualno ;D ;D Menjaj Zlajo, ali mojne za Versusa, nije adekvatna zamena za KLE-ja Bolje pretrči u Honda sektu pa tu nešto traži. ipak cu ga zadrzati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ipak cu ga zadrzati Malo sam neodlucan,a mozda i nisam! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5952 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... nije adekvatna zamena za KLE-ja ... Tačno, Versys nije naslednik KLE-a. Metrosexualno ;D ;D Menjaj Zlajo, ali mojne za Versusa, nije adekvatna zamena za KLE-ja Bolje pretrči u Honda sektu pa tu nešto traži. ipak cu ga zadrzati Njega ili KLE-ja? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...