test 1 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27138.msg375938#msg375938 date=1228512463] postoji jedan problem kod kupovine uvezenih motora ,mislim da ima odredjeni period do kojeg se mora registrovat motor ,mislim da je 6 mjeseci od uvoza do prve registracije ,a ako se ne registruje u tom periodu mora opet da se izvede van granica drzave i opet uveze i da se sve opet plati.tako je bilo po ranije,neznam da li je sta mijenjano u zakonu nema bas neke veze sa temom al cisto da znate Lose mislis ne mislim lose provjerio sam u Crhoj Gori je taj zakon postojao ranije, sada nenzam da li i dalje vazi jer su prije neku godinu posle odcjepljenja donosili nove zakone tako da se nista sigurno nezna. evo vam jedan cist primjer u CG je zakon da za psp mozes da polazes sa 14 godina i da vazi do 125ccm a sa 16 se polaze a-kategorija. meni je policajac napisao prijavu zbog neposjedovanja odgovaruje vozacke,a sudija se samo nasmijao i rekao mi da sam slobodan kada sam otisao kod njega. posle toga sam pitao jednog policajca motoristu,koji mi je rekao da skoro nijedan policajac nezna te nove zakone. jos jedno desavanje policajac me zaustavlja prije 3 godine i ja mu dajem psp ,tada sam vozio sym mask 50ccm ,i nemoze da vjeruje ,prvi put vidi psp covjek i pita me jel ti ovo sigurno u redu kao nemoj da me zejebavas kao kakav ti je ovo dokument i jedva me pustio covjek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...