Peki 1214 Napisano Novembar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I ti si nas "masirao" za ovakvu lutku od motora... ...umesto da si ohladio gajbu piva pa da nazdravimo kako je i red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dobaaaar ;D Zdravo i dugo da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, usralo te Svaka chast. JOsh ima i orginal aupuh !!!!!! Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izgleda fenomenalno Mikele..ili si ga malo fotoshopirao ;D Skupljaj pare,jel znas koliko je Efes draft u Masci..a ja mogu mnogo da popijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da te sluzi, stvarno izgleda ocuvano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ti bilo, motor er ko bonbona ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama. Bice i neko pivo, samo dok nadjem dovoljno veliko bure da ohladim gajbu! ;D Nego ima li ko kakve literature o njemu? Skinuo sam nesto sa neta, ali je sve na nemackom, jbg. Da bar parim oci kad mi vec nije tu da ga vozim... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno o kakvim nedostacima ti pricas ??? Ja sam takav CB400N vozio oko 3 godine.. Nikad nista nije crklo na njemu a i dan danas se vozi u Indjiji i extra je.. Jedan pozdrav iz Indjije za sve a narocito za Gojka iz Obrenovca.Honda je jos uvek u Indjiji i nema tih para koje je mogu platiti.Uzimaj je,ne razmisljaj Uzeo sam, jos pre neki dan. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi Repair manual na Torrents (ako si na to mislio pod literaturom). fajl se zove: Honda Cb400 Cb450 Cm400 Cm450 Twins Nighthawk (1978-1987) - Service Manual 400 Pag(Eng).pdf Ima 82.2 MB pa niej bash za slanje Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazio na Google-u, nisam na torrentima. Iskusno, Supatje, iskusno! Hvala na informaciji. Ako pronadjes jos nesto zanimljivo javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na ruskom neki: Honda_CB400_Service_Repair_Manual_(Russian).zip Nemachki: DFMC - Honda CB 400 N Service Manual Ger.pdf To je filename, pa opet na torrent navali I evo u na kraju par skenova CycleWorld: [table][tr][td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td] [td][/td ][/td][/tr][/table] Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva sam vec ranije skinuo, ruski je za novi model, 99. godiste, a nemacki mi je razumljiv koliko i japanski. ;D Nema veze, skinuo sam onaj prvi koji si mi rekao i odlican je, moram samo da ga odstampam, smara me citanje na monitoru, skroz je nepregledno. A i tekst iz CycleWorlda-a je super, taman da me dodatno zapali za motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo ceo motor uradili po toj knjizi (Engleska varijanta). Ekstra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudy_kv 0 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda VF750S Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor sam zagledao pre tri nedelje na kraljevackoj autopijaci. 15 minuta sam cekao pored motora nebi li se pojavio vlasnik da se dogovorimo. Odmakao sam se od motora 5 minuta i kad sam se vratio nije ga bilo - na moju zalost i tvoju srecu... U zdravlju ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Baš je dobar! Iovako se premišljam mesecima šta da pazarim, ova Hondica je dobra stvarno je lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh iz novina. Slabo se vidi, ali je zanimljiva tabela i specifikacije na predzadnjoj slici: [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] Nego kakve li gume staviti na ovu makinu? Ja nesto nisam ljubitelj ovih slim...shta znam... Shta mislite o nekoj enduro4 varijanti recimo: Vozio bih po gradu, otvoren put, pecanje (makadam) i tako to... Ajte neki savet iskusnijih Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor sam zagledao pre tri nedelje na kraljevackoj autopijaci. 15 minuta sam cekao pored motora nebi li se pojavio vlasnik da se dogovorimo. Odmakao sam se od motora 5 minuta i kad sam se vratio nije ga bilo - na moju zalost i tvoju srecu... U zdravlju ga vozio! Jos kad ti kazem da sam prodao BMW R 25/3 samo koji dan ranije, i da mi nije bilo tih para ne bih ni razmisljao o Hondi... Izgleda da je cekala samo mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @OLJA Na osnovu mog sedmodnevnog iskustva - uzmi je i ti, neces se pokajati! ;D @Supatje E, Supatje, jesi legenda! Odakle ih samo vadis?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan hehe pa vidish da sam se primio ko mladi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan postoji jedan problem kod kupovine uvezenih motora ,mislim da ima odredjeni period do kojeg se mora registrovat motor ,mislim da je 6 mjeseci od uvoza do prve registracije ,a ako se ne registruje u tom periodu mora opet da se izvede van granica drzave i opet uveze i da se sve opet plati.tako je bilo po ranije,neznam da li je sta mijenjano u zakonu nema bas neke veze sa temom al cisto da znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1601 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27138.msg375938#msg375938 date=1228512463] postoji jedan problem kod kupovine uvezenih motora ,mislim da ima odredjeni period do kojeg se mora registrovat motor ,mislim da je 6 mjeseci od uvoza do prve registracije ,a ako se ne registruje u tom periodu mora opet da se izvede van granica drzave i opet uveze i da se sve opet plati.tako je bilo po ranije,neznam da li je sta mijenjano u zakonu nema bas neke veze sa temom al cisto da znate Nisam bas siguran u to.. Zasto bi onda ljudi i firme koji uvoze motore placali unapred carinu i porez, kad im niko ne garantuje da ce ih prodati u roku od 6 meseci? I sta onda, da placaju sve ponovo, a da motor zadrzi istu cenu? Cisto sumnjam... U svakom slucaju ja sam moj registovao, tako da nemam tih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27138.msg375938#msg375938 date=1228512463] postoji jedan problem kod kupovine uvezenih motora ,mislim da ima odredjeni period do kojeg se mora registrovat motor ,mislim da je 6 mjeseci od uvoza do prve registracije ,a ako se ne registruje u tom periodu mora opet da se izvede van granica drzave i opet uveze i da se sve opet plati.tako je bilo po ranije,neznam da li je sta mijenjano u zakonu nema bas neke veze sa temom al cisto da znate Lose mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Shesti, čekamo te ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Shesti, čekamo te ;D ;D ;D ;D ;D Opet pišijada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...