darko dav 710 Napisano Avgust 10, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 25,26,27 avgust odrzava se skup u mestu Mailovci,inace mesto izmedju pozaravca i velikog gradista,to je jedan od mladjih klubova,ba bi bilo lepo da odemo i da se druzimo sa jako dobrim likovima :muzbend: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Taj skup se poklapao sa skupom u Kuli. Ja sam otisao tamo medjutim skup je bio odlozen jer kazu da je dan ranije bilo neko nevreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 11, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan brko pogledaj ponovo datum ,momci prave ponovo skup,a ovaj se poklapa sa cackom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znam, zato i kazem. Pokusacu da povezem tada da idem u vikendicu na Srebrno jezero i nadam se da cu doci i da ce biti super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...