slave74 5992 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Pozegi ispred Maksija dosao momak na Zontesu 300. Kaze presao cini mi se 8000km bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Jul 27, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz , na stranim forumima citam o Zontes motorima i cini mi se da je G125 najpouzdaniji, na onaj U model su imali par zamerki ali to opet su neke sitnice ne veliki problemi , meni se jako svidja g125 ali se i dalje neckam, posto bih taj motor koristio dugo dugo godina uz normalno odrzavanje i ne forsiranje , tako da voleo bih da mogu sa njim preci dosta ali ostaje mi dva meseca jos da se odlucim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jul 27, 2022 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Skiboban said: Ovako natovaren sa vozacem od 90 kg, na voznji do mora trosio 2,8. Javljaj utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grggaa 11 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze kako te sluzi g125 jesi li imao nekih problema? Servisna mreza, dostupnost delova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Avgust 1, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nista. Zamenio ulje i filter. Prodajem ga jer sin uskoro stice uslov za A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Octobar 2, 2023 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...