Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kinez....DA Entry level...DA Mnogima ce ovo biti dovoljno da napuste temu, oni koji nastave, procitace iskljucivo moje subjektivno misljenje. Ne bavim se nikakvom prodajom i ovde nema nikakve komercijale, pa bi i komentari u tom smislu bili suvisni. Zelim samo da predstavim ovaj redak motoric, po meni vredan paznje, koji sam kupio mladjem sinu. Imam 62 godine i ceo zivot vozim motor(e), pa mnogima ovo moze biti i respektabilno. Specifikacije mozete lako naci, navescu meni najzanimljivije, tako da je predstavljanje vise fotografsko. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan AGREGAT 125 ccm, vodom hladjen, 11 kw sto je maksimum za ovu (A1) kategoriju. Stariji sin je vozio KTM 125 Duke, a po meni ovo ide isto. To verovatno nije bas tacno (vozim dosta jaci motor pa ne mogu bas realno da procenim) jer je ovaj i tezi ne bas beznacajnih dvadesetak kg, a i jos ga razradjujem (presao 350 km), ali eto prvi utisak isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Bosch-ov ABS, Bosch-ovo ubrizgavanje, klizajuce kvacilo (komanda veoma meka), svo osvetljenje i signalizacija je LED, rezervoar 20 litara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan RAM I OGIBLJENJE: Prednja (USD) i zadnja viljuska, kao i ram mogu ladno da nose agregat od 500 ccm. Polozaj za moju visinu (184) je dosta udoban, ruke su u veoma korektnom polozaju, dok bi za noge bilo udobnije da su fuzasteri pomereni malo nazad. Sediste i polozaj mi govore da bi moglo bez vecih problema da se ide na celodnevne voznje, pa dokle se stigne sa max brzinom (fabricki 110-115). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan KOCNICE: najkrace odlicne. RADIJUS: neverovatnih 1000 km. Potrosnja (fabricki) 2 litra, a rezervoar 20. Ima skoro za ceo dan. Malo se salim, jer sam letos napravio 1400 km u jednom danu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan SVETLO: ja vozim Yamahu Tracer 900, koja je poznata da ima dobro svetlo (LED), ovde imam utisak da je jos bolje. Prekidaci su osvetljeni, sto nocu moze biti korisno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Rol bar i slideri su fabricki, dok su maglenke i kofer (SHAD SH39) dodati. Nosac kofera je naravno pravio SEBA. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan KVALITET: O tome je rano govoriti, ali plastike i zavrsna obrada su jako dobri i ni na koji nacin ne odaju utisak nama poznatih kineza. Garancija od 3 godine ili 30 000 km ulivaju neko poverenje. Uvoznik je veoma, veoma korektan, predusretljiv i takodje uliva poverenje. Sin je u procesu polaganja A1 kategorije, pa kad motoric pocne vise da se koristi, dodacu nova iskustva, realnu potrosnju itd. Nadam se da ce i ovo nekome biti korisno. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Zemunu jedan ADV 300ccm, kažu da je bez problema nosio dvoje do Bosne i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan To je ipak osetno jace od ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 24, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako si prešao soma i četirsto za jedan dan onda svaka čast vozaču a i motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih 600 km (od Rijeke do pred Bgd) po kisi, noć, pozadi dete od 15 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro krenuo iz Monte Carla, sa namerom da spavam u Rijeci. Na ulazu Hrvati kazu dobili ste tranzit, morate da napustite Hrvatsku za 12 sati. Kazna za prekoracenje 1500 eura PO OSOBI. Sta cu...sedi i vozi. U Gorskom Kotaru nevidjena oluja, temperatura 12 stepeni (sredina Jula), ne bi bilo strasno da nije bilo kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano April 25, 2022 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lično posedovao par Kineza,i slatko se navozao.Traže možda pedantnije održavanje,ali ih mnogi doživljavaju kao loše u startu,i iz njih izvlače nemoguće,pa posle kažu loše.Ovaj model lepo izgleda,i po slikama kvalitetno,125 ccm ne treba očekivati čudo,jedino mi profil šara na gumama ne ide uz ovaj motor.Bilo bi dobro pisati još o utiscima,mnogima bi pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2576 Napisano April 26, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj kineski "retro neo cafe racer" odavno zapao za oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano April 26, 2022 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni strasno lici na "husqvarna svartpilen 401" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Maj 1, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Који су сервисни интервали? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 5000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja010 5 Napisano Jun 22, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazao motor nakon par meseci eksploatacije? Izgled mi se bas dopada, mislim da bi mi za grad odlicno legao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Jun 26, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazao motor nakon par meseci koriscenja ? Da li si imao nekih kvarova ili morao da dotezes nesto ? Ja sam i dalje u dilemi izmedju njega i Benelli Leoncina 125 ne mogu da se odlucim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje i filter na 930 km. Sad ima oko 1400. Juce isli na prvu "duzu" voznjicu do Divcibara ( ukupno oko 230 km). Sve super, za pohvalu. Max brzina 112 (polegnut 115). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano Jul 4, 2022 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Skiboban je napisao: Zamenjeno ulje i filter na 930 km. Sad ima oko 1400. Juce isli na prvu "duzu" voznjicu do Divcibara ( ukupno oko 230 km). Sve super, za pohvalu. Max brzina 112 (polegnut 115). Jesu li odradili put od Mionice na gore prema Divčibaru.......kad si već spomenuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos je onaj makadam oko 300 metara, radi se. Ostalo je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jul 26, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako natovaren sa vozacem od 90 kg, na voznji do mora trosio 2,8. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde torbe i koferi 50% vrednosti motorcikla :-) Svaka čast za put, i za pakovanje.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...