SQTR 634 Napisano April 22, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kao nove Held letnje pantalone za osobe 180-185cm/85-95kg sa protektorima na kolenima. Vrlo su lagane i prijatne za nosenje. Cena 8500 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano April 22, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 063325526 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano April 22, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li imaju mozda dzepove na kukovima da se dodaju protektori ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano April 22, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, samo mi daj dimenzije nogavica i obima struka . Sad sam se malo ugojio preko zime al idem na dole pa da uporedim obim struka sa mojim pantalonama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano April 22, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas probao pantalone .....nove su i odlicnog kvaliteta ...nazalost meni nisu odgovarale ....svaka preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano April 22, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisane u komšiluku kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano April 23, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...