safet 1 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Dexterru, i ti si bio na akciji? Koji si ti bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dexterru, i ti si bio na akciji? Koji si ti bio? Pa onaj najveci ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najglomazniji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa on je bio Dexterrmraz!!! :D A ti Safete mislio da je to pravi deda...!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast Drugari ! Zahvalnost Grofu i svima koji su najvise sebe dali da malim drugarima bar jedan trenutak vise bude radosniji u njihovim inace teskim danima. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozrdavljam akciju,Cujem da je sve ok sem nekog kiksa sa otpisanima.o cemu se radi? > Pozz Head Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u pitanju je, izgleda, samo filter goriva, te da se on dobro namesti posle zamene, ali nedeljom na 80-ak km od Beograda to ne zvuci tako prosto, jelte. Ovi sto se zale na irvase iz Torina skoro da su najkrivlji za sve, a ono "skoro" je zato sto to sam ja najveci krivac jer im ispunjavam zelje i slusam ih uopste. Aha sad tek razumem, auto ti je bio preopterecen od viska tereta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 29, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Jel teshko prochitati zadnjih par strana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ustvari je moguce da se na zadnjih nekoliko strana ne dobije bas kompletan odgovor, ali vec smo zakljucili da cemo radje to naknadno negde razjasniti. Trenutno su bitniji utiscdi i ushicenje sa same akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 29, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice - akcija je uspela, decica su bila sretna zbog nas, i to je najbitnije u celoj prici . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eve drugar mi poslao još par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sliku sam trazio jer sestrin mali taman seo na Dalmatinov motor kad ono prc nece da radi aparat da ga uslikam, bas sam se bio skenjao i eto ova fotka kao porucena. Inace su svi ostali bez teksta kada su nas videli, rekoh sestri da dodje sa klincima u centar i kada smo se pojavili silazim ja sa motora a sestra se trpa da se slika samnom, reko bezi bre da se slikam sa klincima ;D samo sam hteo da kazem da ni stariji nisu ostali ravnodusni, pa cak i keva,cale i komsiluk su stajali kod sajma i mahali kao nenormalni znaci vozim gledam i umirem im od smeha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Eto,a ja bio ubedjen da je ovo devojcica. Kopljas je dao dobar predlog za sumiranje utisaka i razmenu slika. Sad bi bilo lepo da utanacimo termin i mesto.P.S.Mogu da narezem sve svoje slike u punom formatu i da vam ih podelim kad se sastanemo,a ponecu i ja svoj "prenosni racunar" pa mozemo kopirati na usb memorije.Predlazem petak ili subotu posle novaka. P.S.Naravno da bi bilo lepo da bude neka kafana sa klopom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da odradimo jedan nesluzbe sastanak u svrhu konzumiranja piva i ostalih alkoholnih pica. Za lokaciju vi predlozite mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 29, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe! Samo da odgovara svima datum i super.. Lepo je da se druzhimo i kad nismo na 2 tochka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe! Samo da odgovara svima datum i super.. Lepo je da se druzhimo i kad nismo na 2 tochka.. Sta? Vi mislite da ne dodjete motorima??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 29, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane nisam znao da si preshao u vic majstore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe! Samo da odgovara svima datum i super.. Lepo je da se druzhimo i kad nismo na 2 tochka.. Sta? Vi mislite da ne dodjete motorima??? ;D Motorom obavezno. Danas sam na bulevaru oko pola 11 video nekog sa afrikom. Nisam ga prepoznao pa neznam dali je neko bio od vas.Mislio sam da sam ja jedina budala u gradu ali nisam. Tesim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ja se celo pre podne vozao po gradu. Da da to sam bio ja! Prošli put sam išao na sastanak kolima i đeneral nam održao lekciju :-[ Od sad na 2 točka Nego ajde da se dogovorimo, kad , gde... I da, tema za razmišljanje do novog susret je: Šta sledeće? Nekako fali mi... fali mi taj osećaj koji sam imao proteklih dana... prazno mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan I da, tema za razmišljanje do novog susret je: Šta sledeće? Nekako fali mi... fali mi taj osećaj koji sam imao proteklih dana... prazno mi... DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......... Sad se sve nekako smirilo....... Nema više ničeg od čega bi mi se dizao pritisak.... Nema makinsovog svakodnevnog entuzijazma koji je već lagano klizao u euforiju..... ;D Nema više iščekivanja i porukica u 7am tipa "idi brzo vidi forum!!!" Nema dinamike...Naprosto sve postade nekako ........ mlako...... mlako i praznjikavo.... ;D PS: Hoću i ja na druženje i menjažu sliBa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E pa vidim da ima zainteresovanih za follow up meeting ;D Ajmo svi meni pp kad predlazete da se nadjemo i gde, a dajte i brojeve telefona... Do sada mi se javio makins.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ..... Ovu sliku sam trazio jer sestrin mali taman seo na Dalmatinov motor kad ono prc nece da radi aparat da ga uslikam, bas sam se bio skenjao i eto ova fotka kao porucena. Inace su svi ostali bez teksta kada su nas videli, rekoh sestri da dodje sa klincima u centar i kada smo se pojavili silazim ja sa motora a sestra se trpa da se slika samnom, reko bezi bre da se slikam sa klincima ;D samo sam hteo da kazem da ni stariji nisu ostali ravnodusni, pa cak i keva,cale i komsiluk su stajali kod sajma i mahali kao nenormalni znaci vozim gledam i umirem im od smeha ;D E pa kad je tako, evo ga i mali bonus, pa nek ima obe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Samo javite kad i gde. Idemo na pice i klopu. Nikakve pice i ostale budalastine, vec nesto normalno konkretno! SAMO JAVITE KAD I GDE! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za druženje i menjažu slika i ostalog, Bilo bi dobro da svi prebacimo slike na usb ili cd, a neko da donese lap top. Može i hrana i piće hehe, ne otimam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...