MilanS 375 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Trazi se: VW Passat, karavan, crne boje, tablice su BG-2204-HR, godiste 2010+ (da li je B7 ili B8 nisam 100% siguran, ali verujem da je pre B7) Pokusacu ukratko da objasnim: Vracao sam se s puta (kombijem, ne motorom) i doticni me je na Gazeli udario. To se desilo oko 11 sinoc, Gazela skoro prazna. Pokusao je da se prestroji u moju traku, ispred mene, zveknuo me po prednjem cosku i krenuo da bezi. Stisnuo sam gas i vec negde oko Nis pumpe (posle SC-a) sam ga sustigao i zapamtio tablicu. Prestigao ga, pokusao da ga zaustavim, ali mi je pobegao na iskljucenje ka Omladinskih brigada i tu sam odustao od jurnjave. Imao sam tablicu, mislio sam da mi je to dosta... Uvidjaj su radili saobracajci koji rade samo autoput. Posle 2 minuta su krenuli da me ubedjuju da to sto ja pricam "ne pije vodu". Cak mi rekose: "Aj sad ti nama lepo reci gde si ti ovo uradio". Bukvalno ih nije interesovalo sta ja govorim, oni su bili ubedjeni da ja lazno prijavljujem udes, da naplatim stetu od osiguranja (jer je branik na mom vozilu bio ostecen i ranije). Posle mnogo mog insistiranja su pristali da pisu "zapisnik" ili sta god, uz komentar da ce oni napisati da je to sto ja pricam nemoguce, "pa ti posle dokazuj na sudu kako znas". Jednostavno su bili ubedjeni da sam udario u neku ogradu i to je to... Ostecenja na kombiju su smesna, nisu vredna pomena. Nisam policiju zvao da bih naplatio stetu, nego jer ce takav magarac sutra nekog drugog da udari, osakati, pa pobegne. Znaci trazim doticnog Pasata i placam veceru ili sta god pronalazac pozeli. Nemam potrebu da ja sam isterujem pravdu sa vlasnikom, bicu presrecan i ako neko od kolega naleti na auto i samo mi posalje slike automobila gde se vidi ostecenje. Znaci jos jednom: BG-2204-HR Crni Pasat karavan Ostecenje mora biti na desnoj strani automobila, u zadnjem delu. Znaci mozda biti negde od zadnjeg desnog tocka ka nazad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan I da, mozete me slobodno kontaktirati i na 063 87 00 376 Ili poslati samo slike automobila ako ga vidite negde po Beogradu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 18, 2022 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dokaz koliko kamera znaci, prosto ne mogu da vjerujem da su se panduri tako ponijeli. Oni bar imaju registar vozila, pa mogu otici i provjeriti dal i taj pasat ima ostecenje, drugo imaju i kamere ali smo ih izgleda dzaba placali.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Најбоље јури информације у МУП-у. Нађеш неког да ти провери преко везе јер ти неће дати информацију ако им се ти обратиш. Кад нађеш на кога се води ауто, одеш на адресу и "добар дан, јесте ли ово Ви?...". Даље знаш како иде. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kombi je rent a car, znaci i da isplati osiguranje stetu, nemam ja nikakav "ceif" ili besplatno popravljanje branika. pre 17 minuta, Marko05 je napisao: Даље знаш како иде. Ma u to ne bih zalazio, ne treba mi to u zivotu. Hteo sam neku "pravdu" jer je taj vozac bio ili pijan ili drogiran. Sada posle ovakvog razvoja situacije bio bih zadovoljan i da samo uvidjajnoj ekipi pokazem slike i dokazem da ih nisam zvao zato sam zaludan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kakvo neprofesionalno ponašanje policije. Da su uzeli podatke, pronašli vlasnika vozila (kao što je neko gore napisao) mogli su videli da li je moguće ili ne. Neverovatno. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11016 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga nadjes,da ga ipak malo letvom po ledjima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Gazela se vrlo lepo vidi i na ovim kamerama sa javnim pristupom. Sramota da policija neće da koristi preostalih 20 kamera za nadzor saobraćaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3535 Napisano April 18, 2022 Malinar u pokusaju, 1695 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jovan Ristic said: Neverovatno kakvo neprofesionalno ponašanje policije. Da su uzeli podatke, pronašli vlasnika vozila (kao što je neko gore napisao) mogli su videli da li je moguće ili ne. Neverovatno. Procenili su da je šteta mala i mrzi ih da se cimaju, radije bi jeli u nekoj kafani za DŽ umesto da se zajebavaju sa potragom, zapisnicima, uvidjajima,... Zapali ti klasični panduri jbg. Pre par godina, jednog mog zeta, koji je u mladosti bio poprilično problematičan, udari čovek sa autom i pobegne. Zet je vozio ladu samaru, očuvanu i utegnutu. Šteta je bila pogolema, jer ga je nabio uz betonsku banderu. On zapiše tablice, pozove "miliciju", oni sve preko one stvari, još kad su provalili da ga znaju od pre, tek tad se nisu cimali, samo polako. On ih pustio mesec dana, zajebavao se po autobusu, posle otišao i sam naplatio štetu. Uzeo nekog focusa, jako lep i očuvan primerak, kaže, bilo je ključ za ključ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...