bv350 67 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Planiram letos ici na Gross pa zanima me koja je najbolja ruta kada vozim iz Zagreba? Viamichelin mi kaze da idem preko Ljubljane a ovde vidim da mnogi voze preko Maribora pa idu na Graz? Svako iskustvo je dobrodoslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Ljubljana, Kranjska Gora, Podkoren je moja ruta i odlicna je. Ja sam doduse isao preko Vrsica al ako ti je daleko moze i Ljubljana.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2712 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I preko LIENZ-A,Ne LINZ-APoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 19, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2022 at 1:13 PM, bv350 said: Pozdrav svima, Planiram letos ici na Gross pa zanima me koja je najbolja ruta kada vozim iz Zagreba? Viamichelin mi kaze da idem preko Ljubljane a ovde vidim da mnogi voze preko Maribora pa idu na Graz? Svako iskustvo je dobrodoslo. Pozdrav i tebi bv350, Ima dosta pitopisa u kojima su opisana razna iskustva sa priloskom na Gross i nije lose da ih istrazis. Bez lose namere ti moram naznaciti da ovaj tvoj post nije putopis pa mu nije ni mesto ovde. Ima post o planiranju mototura a i o informacijama o putnim pravcima. Nemoj da te mrzi da malo istrazis i videces da ima pomoci. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 201 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljubljana, Villach... je moja preporuka. Odmah si u planinskim predelima a imas i druge prevoje kao opciju ako na grossglockner-u pada sneg... ne znam kada planiras da ides ali obavezno proveri vremensku prognozu i web kamere pre polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Maj 1, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan A i u Villachu imas Louis i Andiamo pa možda i padne neki neplanirani trošak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2206 Napisano Maj 18, 2022 Zainteresovan, 693 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam proguglat Andiamo...sram te bilo :-) Preko Lienza je meni najinteresantnije 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Vroc-Kapo je napisao: Morao sam proguglat Andiamo...sram te bilo :-) Preko Lienza je meni najinteresantnije A ti kao ne znas sta je Andiamo ,dom kulture i obrazovanja sa humanitarnim karakterom za finansisku pomoc mladim studentkinjama iz uglavnom istocne Evrope..Veliki pozdrav za Kapoa. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bv350 67 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...